Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.6

Lees al onze 1101 ervaringen:

Filosofie
Score: 5/5
11-02-2019Theo ten Hout beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursusmateriaal is goed. De beoordeling van mijn ingezonden huiswerk wordt snel en ik denk deskundig geleverd.

Vanaf de kerst tot de maand mei doe ik even niets met de cursus vanwege andere activiteiten. Na april pak ik de draad weer op en zal weer huiswerk in gaan leveren.

Evenementen organistor
Score: 4/5
04-02-2019Barbara F. Plaggenmarsch Reijnders beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Via internet, lekker overal beschikbaar. Goede informatie.

Momenteel volg ik cursus Koreaans voor Beginners.
Score: 5/5
02-02-2019Anela beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben nog niet ver, maar het is heel duidelijk. De cursus is in engels, maar dat is prima voor mij, maar ook voor mensen die niet zo goed engels kunnen is het duidelijk te volgen.

Theologie.
Score: 4/5
02-02-2019Simone Rijkse-Velthuizen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik heb ervoor gekozen het lesmateriaal in papier vorm geleverd te krijgen. Heerlijk om op die manier te lezen, bladeren, studeren. Heerlijk en ontspannen in mijn eigen tempo studeren en het huiswerk insturen.

Genealogie
Score: 5/5
01-02-2019G. Konijnenberg- Kort beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ben al een aantal jaren met Genealogie bezig. Maar met deze cursus heb ik toch al weer iets bij geleerd .

Dat is helemaal mooi zodat ik nog veel meer gegevens kan gaan vinden.

Binnenhuisarchitectuur
Score: 5/5
31-01-2019Kim Ruigrok beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind de cursus duidelijk en leuk.

Gewichtsconsulent
Score: 4/5
31-01-2019Treffers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus en leuk en interessant door de illustraties. Door de oefenopgaves en test kun je ieder hoofdstuk goed beƫindigen.

Beleggen
Score: 5/5
31-01-2019Emily beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

heel fijn

 

Kunst en Antiek
Score: 5/5
31-01-2019Carolien Altena-Visser beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursusmateriaal ziet er op de eerste plaats fantastisch uit, prachtige afbeeldingen en foto's. Inhoudelijk goed opgebouwd met duidelijke voorbeelden. De huiswerkopdrachten zijn zeer gevarieerd en nodigen je uit om met het materiaal aan de slag te gaan, je zelf te verdiepen in de stof en zelf op zoek te gaan naar mooie voorbeelden van beeldhouwwerken, schilderijen, kerken en dergelijke.

Heb je de huiswerk opdrachten opgestuurd dan wordt het heel snel gecorrigeerd en eventueel van commentaar voorzien, je weet meteen waar aan toe bent.

Voor mij is dit een cursus waar ik ontzettend veel van leer, maar bovenal een cursus die mijn interesse heeft opgewekt voor kunstgeschiedenis. Iets waar ik eigenlijk nooit zo over had nagedacht, maar ik vind het fantastisch.

WFT Vermogen
Score: 3/5
31-01-2019j a brenders beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Gaandeweg de cursus ontdek ik steeds meer fouten in de lessen. Jammer maar erg slordig