Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.6

Lees al onze 1139 ervaringen:

Medisch secretaresse
Score: 4/5
19-08-2019Silvie Van den berg beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is duidelijk beschreven en goed te volgen en het wordt snel nagekeken.

kinderverhalen schrijven
Score: 5/5
19-08-2019Carla Frayman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben zeer tevreden. Duidelijke opdrachten. Fijn contact met de docent.

Stervendsbegeleiding
Score: 4/5
29-06-2019Chantal beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Wat een fijne cursus om te volgen! Je krijgt echt alle aspecten waarvan je niet wist dat ook dát erbij hoorde.

Het is pittig maar zeker de moeite waard

Duits voor beginners en gevorderden
Score: 5/5
06-06-2019Cuijpers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Fijne lesstof en het huiswerk is snel nagekeken.

personeels consulent
Score: 5/5
05-06-2019Irma Bolten beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zelf vind ik de studie erg verslavend, erg leuk. Goede feed back krijg je na het inleveren van je opdrachten. Zowel bij juiste als onjuiste antwoorden, erg fijn.

Gezondheidscoach
Score: 5/5
05-06-2019Y Frints beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is een pittige cursus, maar goed opgebouwd. Je kan d.m.v. zelftoetsen je kennis testen en heb je hulp van een docent.

Rouwverwerking
Score: 5/5
05-06-2019Lida beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Erg interessant en je leert er veel van

Art director
Score: 5/5
05-06-2019Jeroen Artz beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is helder en overzichtelijk.

De campus omgeving is simpel en daardoor makkelijk en overzichtelijk.

Je docenten zijn vlot met het beoordelen van je huiswerk, en krijgt goede, informatieve feedback erop.

Op dit moment nog bezig met de cursus office management
Score: 5/5
05-06-2019Silvia Heins beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Spaans voor beginners
Score: 4/5
05-06-2019Elsa Kruse beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en zeer uitgebreid