Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.6

Lees al onze 1302 ervaringen:

Italiaans voor beginners A1
Score: 5/5
23-11-2020Meta Visentini beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

goed

inkomstenbelasting voor particulieren
Score: 5/5
20-11-2020Tilburg beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

prima

Massage
Score: 5/5
19-11-2020Geen bedrijf beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Was duidelijk

Life Coach
Score: 4/5
18-11-2020Simone Mout beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is een interessante cursus. Goede opbouw en leuk om mee aan de te slag te zijn.

Basis onderwijs assistent
Score: 4/5
18-11-2020Cissy beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Erg prettig

Oud Grieks
Score: 4/5
18-11-2020- beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

angst en stressbeheersing
Score: 5/5
18-11-2020Evert CAzant beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goede ervaring. Cursus loopt goed.

Inkomsten belasting voor particulieren
Score: 5/5
18-11-2020Arno beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Positief, snelle en correcte feedback docent. Informatie en documentatie toegankelijk en begrijpbaar. Hoofdstuk opbouw is behapbaar waardoor je stapsgewijs door blijft gaan

basis wiskunde
Score: 4/5
18-11-2020geen bedrijf beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Veel fouten in de cursus en voor mij niet voldoende uitleg, ik doe erg lang over een les. Wel een fijne leraar, die zich moeite doet om je te helpen. Ik ben nog maar pas bezig met de cursus, later kan ik misschien meer vertellen.

Schuldhulpverleining
Score: 4/5
18-11-2020Yvonne van Eeden beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is een duidelijke cursus en het digitale materiaal is ideaal. Altijd en overal oproepbaar