Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.5

Lees al onze 1057 ervaringen:

Gezonde voeding.
Score: 5/5
16-04-2018Geertje van Vianen-Michelsen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe prima. Ik ben erg laat begonnen en ben beslist geen snelle leerling, maar de lesstof is duidelijk, hoewel veeeeel moeilijker dan ik had gedacht. Bij het ouder worden gaat het onthouden/leren ook trager. De onderwijzer is perfect, vragen worden snel beantwoord.

Digitaal rechercheur
Score: 5/5
27-03-2018Brals beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog maar net mee begonnen

Financial Assistant
Score: 5/5
27-03-2018Marjan Vis beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ieder hoofdstuk is heel prettig ingedeeld. Eerst begin je met een rekengedeelte, dan ga je aan de slag met Excel en als laatste komt er nog een stukje theorie. Elk hoofdstuk is prima van lengte en ik vind de cursus heel leerzaam. Het contact met de leraar is prettig en het huiswerk wordt snel nagekeken.

Digitale recherche
Score: 5/5
27-03-2018Ron beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed en duidelijke uitleg

Budgetcoach
Score: 4/5
26-03-2018Marian beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus, overzichtelijk ingedeeld en uitgebreide beschrijving. Ik volg deze cursus zonder begeleiding van een docent.

Momenteel volg ik Spaans voor beginners A1;Vorig jaar heb ik ook een cursus Frans voor beginners en Engels voor beginners gevolgd. .
Score: 5/5
26-03-2018Zofia Lubecka beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik heb een aangenaam ervaring opgedaan; hoofdzakelijk bij Franse en Engelse lessen te volgen.

In het Spaans gesproken teksten vind ik minder duidelijk. Het is mijn persoonlijke mening.

BewindvoerderBudgetcoachSchuldhulpverlening
Score: 3/5
26-03-2018Han Langkemper beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik volg deze cursussen digitaal

Dat werkt makkelijk en overal te volgen.

Pas na het examen kan ik een goed oordeel geven

Frans A2
Score: 5/5
26-03-2018NN beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima opbouw, leuk om te doen.

Kindercoach
Score: 5/5
26-03-2018Silvia Philips beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super

Digitaal rechercheur
Score: 5/5
26-03-2018M. Vleesdraager beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk lesmateriaal