Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.6

Lees al onze 1228 ervaringen:

Hypotheekadviseur
Score: 4/5
06-07-2020CS HOUSING beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

prima

Financieel Adviseur
Score: 5/5
05-07-2020AnjoH beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe prima

Duits voor beginners
Score: 5/5
05-07-2020Els Speybrouck beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima ervaring, alles zeer goed uitgelegd. Snelle verbetering v de taken met nodige uitleg bij je fouten

Praktische Psychologie
Score: 5/5
03-07-2020Guido Hoogenboom beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Enorm interessant en duidelijk cursusmateriaal.

Stress en Burn-out Coach
Score: 5/5
02-07-2020S. Verschoor beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer uitgebreide cursus, waarin alle aspecten behandeld worden.

Stervensbegeleiding
Score: 5/5
02-07-2020Toke beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Fantastisch , bij vragen werd ik deskundig te woord gestaan, mooie cursus , duidelijke stem

WFT basis
Score: 4/5
02-07-2020H. Slingerland beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed en interessant

Kindercoach
Score: 4/5
02-07-2020Yvonne Langenhoff beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk lesprogramma met goede opdrachten om te ondervinden of je de aangeboden lesstof ook echt begrepen hebt.

makelaar
Score: 5/5
02-07-2020D. Sepers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Erg prettige cursus die je stap voor stap dieper in de stof trekt. Daarnaast ook snel huiswerk nagekeken terug. Kortom een aanrader.

Receptioniste/telefoniste
Score: 5/5
02-07-2020N v rooijen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed en duidelijk