Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.6

Lees al onze 1072 ervaringen:

Duits voor gevorderden
Score: 4/5
01-10-2018Lidia Lubda beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursusmateriaal vind ik goed.

Rouwverwerking
Score: 5/5
30-09-2018Birgit de Blois beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursus is goed onderverdeeld in hoofdstukken. Fijn dat het ook op papier te lezen is en niet alleen digitaal. Huiswerkopgaven sluiten goed aan bij de lesstof. Begeleiding is persoonlijk met tips en advies.

Nagelstyliste
Score: 5/5
28-09-2018Meriam Koppers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super leuke cursus, duidelijk, geen saaie stof.

Schuldhulpverlening
Score: 5/5
28-09-2018Denice geurts beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben begonnen met de cursus budgetcoach

De cursus was de volgende dag in huis en naar 2 dagen bedacht ik mezelf en wilde ik schuldhulp verlening doen

 

Dit was zo snel en makkelijk geregeld de huidige boeken opgestuurd en na 2 dagen de nieuwe boeken al in huis

 

De opleiding heb ik echter in 2 weken afgerond en de docent keek het huiswerk super snel na met hele goede feedback

 

Ook de examen aanvraag ging vlot

En het eindresultaat mag er wezen

Super geweldig

Particulier Onderzoeker
Score: 4/5
28-08-2018J.L. Hummel beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Positief. Snelle en goede respons van docent.

Particulier Onderzoeker
Score: 5/5
27-08-2018Adrian van Bruchem beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer professioneel gemaakt, vakinhoudelijk goed! Je leert echt iets als cursist.

Budgetcoach
Score: 4/5
27-08-2018Gerda Lijzenga beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursus is goed te doen, materiaal beschrijft goed wat de cursus inhoudt en ook wat budgetcoach is en waar het allemaal vanaf hangt.

Ook goed om zelf door deze cursus met de neus weer op de feiten gedrukt te worden

Dierenverzorging
Score: 5/5
27-08-2018Sandra Eleveld beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe bevalt hij nog steeds goed ,

Onderwijsassistent
Score: 5/5
27-08-2018A. Boerboom beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede uitleg

Basisopleiding VCA
Score: 5/5
28-06-2018Bert Schreuders beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het lesmateriaal wordt goed geordend gepresenteerd. Ook de opbouw is zodanig, dat je steeds verder in de leerstof wordt meegenomen. Het contact met de docent Edwin Roovers is goed en heeft geleid tot een permanent contact over het vak veiligheid.

Omdat de lesstof voor 100% goed aansluit bij de door VCA gestelde exameneisen, ben ik in 1 keer geslaagd. Vooraf aan het examen, waar alle kandiaten zaten te wachten en de meesten op waren van de zenuwen, had ik het rustige gevoel dat het beantwoorden van de examenvragen niets anders zou worden dan "appeltje-eitje". En ja hoor, na 10 minuten kon ik het examenlokaal met een 8 verlaten en zag ik de andere kandidaten nog voortzwoegen achter hun PC.