Erkende kwaliteit

  • Onze opleidingen en diploma’s worden in Nederland breed erkend door bedrijven en overheidsinstanties. We werken intensief samen met diverse landelijke examenorganisaties en leiden op voor veelgevraagde branche-erkende diploma’s. Diploma’s die vele deuren voor je zullen openen!
  • Verder wordt de kwaliteit van onze organisatie, dienstverlening en opleidingstrajecten continue getoetst door een aantal internationaal gerenommeerde kwaliteit certificerende instanties zoals CRKBO, CEDEO, Lloyd’s Register (ISO) en Forum DistancE Learning. Dit betekent dat je bij Laudius altijd verzekerd bent van een cursus van topkwaliteit. 
     

CRKBO geregistreerd

Laudius is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut. Opname in dit officiële register betekent dat Laudius voldoet aan de kwaliteitseisen die voor opname in dit register zijn geformuleerd.

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Laudius beschikt tevens over een ISO 9001:2015 certificaat. Dit betekent dat Laudius voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, didactische begeleiding van cursisten en examinering

CEDEO-erkend

Laudius is in het bezit van de CEDEO-erkenning voor E-learning aanbieders. Wij behaalden dit kwaliteitskeurmerk op basis van een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek onder onze klantenkring.

Officieel erkende branchediploma's

Laudius werkt zeer intensief samen met een groot aantal gerenommeerde exameninstanties zoals de Associatie voor Examinering, NEMAS, NIMA, BGN, SVMNIVO, NIBE-SVV, WFTNIVO, ExTH, SVPB en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Wij leiden dus op voor veelgevraagde, landelijk erkende vakdiploma’s. Onze leerstof sluit altijd aan op de meest actuele exameneisen zodat je perfect op jouw examen wordt voorbereid.

Associatie voor Examinering

Nemas

NIBE-SVV

BGN

Stichting Vakbekwaamheid Horeca

Exameninstelling Toezicht en Handhaving

WFT NIVO

SvPB

SVM NIVO