Thuisstudies van Laudius

Proefperiode

Bij Laudius krijg je de mogelijkheid om een cursus 14 dagen vrijblijvend te proberen. Tijdens deze proefperiode heb je uitgebreid de tijd om het cursusmateriaal te bestuderen en de moderne online leeromgeving te ontdekken. Dit zorgt ervoor dat je 100% zeker zal zijn van jouw studiekeuze.

Kom je er binnen de proefperiode achter dat de cursus niet voldoet aan jouw verwachtingen, dan mag je de cursus binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos annuleren (bij een digitale cursus) of retourneren (bij een cursus op papier). Zo loop je geen enkel risico en maak je geen onnodige kosten.

Annuleren is vrij eenvoudig. Stuur een e-mail naar info(at)laudius.nl en vermeld hierin dat je jouw cursus wil retourneren. Onze vriendelijke studieadviseurs zullen jouw annulering afhandelen. Heb je een cursus inclusief gedrukt cursusmateriaal, dan kun je het cursusmateriaal retour zenden aan:

Laudius
Antwoordnummer 1024
5900 VB Venlo

Heb je een vooruitbetaling gedaan? Na ontvangst van jouw retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op je (bank)rekening. Heb je ingeschreven voor een cursus inclusief materialen? (zoals bijvoorbeeld voor één van de nagelstyling cursussen). Dan vindt terugbetaling uitsluitend plaats als we de bijbehorende materialen onbeschadigd en ongebruikt retour ontvangen binnen de proefperiode.