Premiumcard

Als jij je inschrijft voor een cursus bij Laudius, dan ontvang je bij bijna alle opleidingen de unieke Laudius Premiumcard! Staat de Premiumcard vermeld op de cursuspagina, dan is deze inbegrepen bij de cursus. Benieuwd naar de voordelen en hoe de Premiumcard werkt? Wij leggen jou in 4 duidelijke stappen uit hoe de Premiumcard werkt.

Hoe werkt de Premiumcard?

 • Activatie
  De digitale Premiumcard wordt automatisch geactiveerd in jouw persoonlijke digitale leeromgeving, ongeveer 1 jaar na inschrijving voor jouw eerste cursus. Voorwaarde is dat het volledige cursusgeld van de eerste cursus is voldaan.
   
 • Gratis cursussen
  Vanaf 1 jaar na inschrijving voor jouw eerste cursus bij Laudius heb je gedurende 5 jaar de mogelijkheid om periodiek een gratis cursus bij Laudius te bestellen met een maximum van 1 cursus per jaar en 3 cursussen gedurende de periode van 5 jaar na de eerste inschrijving. Je kunt dus vrijwel direct na het afronden van je eerste cursus starten met een nieuwe cursus! Het gaat bij de gratis cursussen om digitaal cursusmateriaal hetgeen gedownload kan worden in jouw persoonlijke digitale leeromgeving.
   
 • Extra’s
  Het is mogelijk om bij elke gratis digitale cursus, tegen een meerprijs, papieren cursusmateriaal, werkmaterialen en/of begeleiding door een docent bij te bestellen. Je betaalt daarvoor slechts de op dat moment geldende meerprijs voor papieren cursusmateriaal, werkmaterialen en/of begeleiding door een docent, waarbij de digitale cursus gratis is. Een cursus verkregen door de Premiumcard is uitgesloten van omruiling en/of annulering. De Premiumcard is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Maximaal 1 Premiumcard per cursist.
   
 • Uitsluitingen
  De volgende cursussen kunnen niet als gratis cursus worden aangevraagd: Beïnvloedingspsycholoog, Neuromarketing, Big Data, Bouwkunde, Wijnbrevet, Makelaar-Taxateur, Nederlands voor buitenlanders, NEMAS HRM.