Kinderen en jongeren zijn de toekomst! Help jij ze op weg in hun ontwikkeling?

Binnen het uitgebreide werkterrein van onderwijs en opvoeding vind je bij Laudius een groot aantal opleidingen om jezelf te ontwikkelen. Of je nu streeft naar een carrière als kindercoach of jongerencoach, een coördinerende rol binnen het onderwijs ambieert, opvoedingsvraagstukken wilt helpen oplossen, of wilt bijdragen aan de kinderopvang of jeugdhulpverlening, in dit vakgebied is er altijd ruimte voor professionals zoals jij.

Laudius biedt een ruim aantal opleidingen waarmee je de groei, ontwikkeling en het gedrag van kinderen en jongeren positief kunt beïnvloeden. Leer in onze erkende vakopleidingen hoe je kinderen en jongeren kunt motiveren en aan kunt zetten tot gedragsverandering. Nadat je je opleiding hebt afgerond ben je in staat om zowel de ouders als de kinderen ondersteuning te bieden bij opvoed- en gedragsvraagstukken. Heb jij de ambitie om het beste uit jezelf te halen en je tijd optimaal te benutten? Droom je van persoonlijke groei in de wereld van onderwijs, sociaal werk of kinderopvang? Bij Laudius hebben we voor iedereen die zich bezighoudt met de zorg en begeleiding van kinderen, jongeren en leerlingen een perfecte thuisstudie die je volgt in je eigen tijd en tempo.Heb jij beroepsmatig veel met kinderen te maken of ambieer jij een functie als onderwijsassistent? In onze pedagogische opleidingen leer je hoe je kinderen en jongvolwassenen kunt ondersteunen in hun ontwikkeling naar volwassenheid. Kies bijvoorbeeld voor de opleiding Pedagogiek, Orthopedagogiek of Pedagogisch coach.

Of heb jij er altijd van gedroomd om zelfstandig aan de slag te gaan als coach en een eigen praktijk op te zetten? Wij bieden een breed scala aan coachopleidingen aan, zoals ADHD coach of Dyslexiecoach.

Onze opleidingen bieden waardevolle inzichten en handige tips die je in de praktijk kunt toepassen. Niet in de vorm van lange theoretische verhalen maar als praktische kennis van professionals die jarenlange ervaring hebben in het onderwijs en het opvoeden van kinderen.