Gezondheid & welzijn

Kies een erkende opleiding op het gebied van voeding en gezondheid

Gezondheid is een hot item. Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun gezondheid en zoeken naar manieren om hun levensstijl te verbeteren. Wil jij hier een bijdrage aan leveren door je bezig te houden met thema’s als voeding en beweging? Dan is Laudius de opleider bij uitstek om jou de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen.

Onze erkende opleidingen op het gebied van voeding en gezondheid combineren thuisstudie met de praktijk. Wil je Leefstijlcoach worden? Dan is onze erkende opleiding tot leefstijlcoach de juiste opleiding om jouw kennis over voedingsleer, leefstijlinterventie en een gezonde levensstijl helemaal up to date te brengen. Ook als gewichtsconsulent , voedingsdeskundige of mental coach kun je ervoor zorgen dat Nederland gezonder gaat leven!In de zorg is er ook een sterke vraag naar managers die overzicht kunnen houden en teams  aansturen. Ben jij die zorgmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zet je met onze opleiding management in de gezondheidszorg alvast de eerste belangrijke stap!

Er is ook een groeiende behoefte aan mensen die de juiste opleiding hebben genoten op het gebied van palliatieve zorg en stervensbegeleiding. Stervensbegeleider worden vraagt specifieke voorkennis. Alleen dan kun je de juiste steun bieden aan mensen om op waardige wijze te starten aan hun laatste reis. De opleiding stervensbegeleiding van Laudius biedt de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van palliatieve begeleiding. Wil jij liever nabestaanden bijstaan? Dan is onze opleiding rouwverwerking iets voor jou!

Genoeg opties dus wanneer jij graag bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van andere mensen!