Management cursussen

Stuur jij graag mensen en teams aan? Volg nu een management opleiding bij Laudius

Of je nu een doorgewinterde professional bent die zijn leiderschapsvaardigheden wil aanscherpen of een ambitieuze nieuwkomer die zijn carrière wil starten met een sterke basis, onze uitgebreide reeks managementopleidingen biedt voor ieder wat wils. Een goede manager is resultaatgedreven, communicatief sterk, productief en weet mensen op de juiste manier te motiveren. Niet iedereen beschikt op het juiste niveau over deze kwaliteiten. In onze management opleidingen leren we jou deze kwaliteiten verder te ontwikkelen. Onze managementopleidingen zijn gericht op praktische toepasbaarheid. Wij geloven in het leren door te doen. Daarom bieden we je niet alleen theoretische kennis, maar ook de tools en vaardigheden die je nodig hebt om deze kennis direct in je professionele leven toe te passen. Of het nu gaat om het verbeteren van je leiderschap, communicatie of strategische planning, bij Laudius leer je hoe je resultaten boekt.

Laudius biedt een gevarieerd aanbod aan management opleidingen, van basiscursussen tot specialistische programma's. Of je nu geïnteresseerd bent in algemeen management, projectmanagement, HR-management of zorgmanagement, bij Laudius vind je de management opleiding die bij jouw behoeften en ambities past.Ambieer je een managementfunctie en wil je hiervoor basiskennis opdoen? Dan is cursus Basiskennis Management (NEMAS) een goede keuze voor jou. Of wil je aan de slag als middle manager? Dan leer je in de cursus Middle Management (NEMAS) alles wat je moet weten om aan het werk te gaan in die functie. Of ben je momenteel werkzaam als manager in het middenkader en wil je graag doorgroeien naar een functie in het hoger management? Dan biedt de opleiding Advanced Management (NEMAS) jou de juiste voorbereiding op deze functie.

Wil jij graag medewerkers coachen om het beste uit zichzelf te halen? Of wil jij het uiterste uit teams halen zodat de samenwerking en prestaties worden verbeterd? Kies dan voor de opleiding  Business Coach of Teamcoach.