Met een HRM opleiding van Laudius maak je in elke organisatie het verschil

Binnen iedere organisatie maken mensen het verschil. Anders gezegd: het succes en de continuïteit van een organisatie hangt grotendeels af van hoe optimaal het menselijk potentieel wordt ingezet. Niet voor niets is er in het bedrijfsleven steeds meer aandacht voor Human Resource Management, kortweg HRM. Dat is ook te merken aan het grote aantal HRM opleidingen die je tegenwoordig kunt volgen, waaronder onze opleidingen Medewerker Personeelszaken (MPZ), Basiskennis Loonadministratie (BKL) en Teamcoach.

Met ons breed aanbod van opleidingen op het gebied van Human Resource Management kun je je specialiseren in jouw specifiek interessegebied. Wil je een bemiddelende rol gaan spelen bij arbeidsconflicten en het fijne weten van de huidige ontslagrechtregeling? Dan is de HR opleiding Arbeidsrecht en sociale zekerheid iets voor jou. Ga je er helemaal voor om mensen met een arbeidsbeperking aan een passende baan te helpen? Kies dan voor onze opleiding Jobcoach. Of zie jij het vooral als een uitdaging ervoor te zorgen dat uitgevallen werknemers weer zo snel mogelijk aan de slag kunnen? In dat geval is de thuisstudie Casemanager verzuim precies wat je zoekt.

Wil je voorkomen dat mensen uitvallen en ze meer werkplezier en werkgeluk bezorgen? Kies dan voor de opleiding Werkgelukdeskundige.

Ligt jouw interesse meer in het effectief motiveren van medewerkers? Of het creëren van een sociaal veilige werkomgeving? Met de HR cursussen Organisatiepsychologie en Vertrouwenspersoon maak je je deze vaardigheden eigen én maak je de volgende stap in je carrière.Stilstand is achteruitgang, ook in het bedrijfsleven. Daarom is continue verandering zo essentieel voor organisaties. In de cursus Verandermanagement leer je hoe je als manager human resources verandertrajecten in goede banen kunt leiden. Organisaties hebben ook steeds meer behoefte aan externe experts om een reorganisatie te begeleiden of een crisis aan te pakken. Daarvoor is onze cursus Interim Management de aangewezen opleiding.

Voor welke Human Resource Management opleiding je ook kiest, met de HR cursussen van Laudius ben je altijd verzekerd van een in het bedrijfsleven geaccrediteerde vakopleiding. Daarmee maak je het verschil!