Horecacursussen

Ga aan de slag in dynamische beroepsgroep waar geen dag hetzelfde is!

Laudius biedt jou hoogstaande horeca cursussen aan om je op weg te helpen naar een leuke baan in de horeca. Zie jij jezelf al klanten al bedienen in je eigen café? Of kijk jij altijd ‘Ik vertrek’ en lijkt het hebben van eigen B&B in een zonnig land jou ook wel wat? Wij leren je alles wat je moet weten in de cursus Start je eigen bed & breakfast. Of je nu in een café wilt werken of je eigen cateringbedrijf wilt starten. Wij voorzien jou van de benodigde kennis waarmee je meteen aan de slag kunt.

Onze opleidingen worden samengesteld door mensen met uitgebreide ervaring in de horeca. Zij zorgen ervoor dat de studie perfect aansluit op de praktijk. Wil jij legaal alcohol aan je klanten gaan schenken? Dan heb je een verklaring van Sociale Hygiëne nodig. Bij Laudius leiden we je in korte tijd op voor dit officiële examen zodat je zo snel mogelijk een feestje kunt bouwen in je eigen café of restaurant.


Hou je van gezelligheid en heb je een passie voor lekker eten? Bekijk hieronder onze horeca opleidingen


Ben je een liefhebber van een glaasje goede wijn en wil je graag weten hoe wijn gemaakt wordt? In onze wijnbrevet cursus vertellen we jou alles over wijn: de samenstelling van geur, kleur en smaak. Maar ook onderwerpen zoals wijnbouw, wijnlanden en -gebieden en druivenrassen komen aan bod. Na afloop kun jij je eigen wijnproeverijen organiseren en je kennis in geuren en kleuren doorgeven.