Thuisstudies van Laudius

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1611 ervaringen:

Budgetcoach
Score: 5/5
22-01-2022Monique beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe goed

Life Coach
Score: 5/5
17-01-2022Joëlle beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel veel handige informatie, goed uitgelegd in tekst en met voorbeelden. Maakt echt een deepdive op de kennis, zodat je deze ook kunt toepassen in het dagelijks leven

Professional Organizer
Score: 5/5
14-01-2022Jolanda Bronsvoort beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe goed. Het cursusmateriaal ziet er verzorgd uit en is duidelijk.

Life Coach
Score: 5/5
13-01-2022Corine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

mooie complete cursus, heel goed opgezet qua structuur

Inkomsten belasting particulieren
Score: 5/5
10-01-2022Fred Vinck beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is duidelijke en goed uitgelegd in de cursus

Frans en psychologie
Score: 5/5
10-01-2022Nathalie Nijboer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Grafisch Vormgever Adobe Cloud
Score: 5/5
10-01-2022John Ettema beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke cursus om te doen in eigen tempo, hoofdstukken zijn niet te groot.

Schuldhulpverlening
Score: 5/5
09-01-2022Shirley beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Overzichtelijk

Ervaringsdeskundige
Score: 5/5
07-01-2022Laura beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Module 1 gemaakt, is zeer leerzaam en verwerkzaam omdat het slaat op je eigen ervaring. Opdrachten zijn goed, door de opdrachten begrijp je het goed. Ik vind het een goede cursus, goed uitgelegd. Ik heb geen klachten. En ben met module 2 bezig, en het is erg interessant. Vakantie is bijna om en dan ga ik graag weer verder leren.

life-coach
Score: 5/5
06-01-2022mariliwillems beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

adequaat reageren, duidelijkheid, snelle feedback, bijzonder contact op uitstekende communicatiestijlen. fijne docent