Het is op dit moment niet meer mogelijk om een opleiding te volgen met STAP-budget

Het STAP-budget is nog niet volledig is afgeschaft. Wel is de regeling flink beperkt en komen dit jaar enkel nog door het Ministerie van O,C & W erkende reguliere MBO- en HBO-opleidingen in aanmerking. Het grootste deel van deze opleidingen is meerjarig en fors duurder dan € 1.000,-.

Volgens brancheorganisatie NRTO komen op dit moment 80% van de particuliere opleiders en maar liefst 96% van de aangeboden opleidingen niet meer in aanmerking voor STAP. Niet alleen NRTO maar ook het UWV betreurt dit ten zeerste. 

De cursussen en opleidingen van Laudius komen niet langer in aanmerking voor de STAP-regeling, omdat Laudius uitsluitend korte en betaalbare beroepsopleidingen aanbiedt die opleiden voor veelgevraagde branchediploma's. Hierbij garanderen wij het laagste lesgeld van Nederland en maak je gebruik van onze "Geld terug garantie" als je niet slaagt.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Vraag dan ook je werkgever om hulp bij het volgen van een opleiding. Veel werkgevers hebben scholingsbudgetten beschikbaar om jou te ondersteunen in je groei. Een investering in jouw opleiding is een investering in de toekomst van het bedrijf. Waag de stap en vraag ernaar!

En wist je dat er nog meer subsidiemogelijkheden voor het volgen van een opleiding bestaan? Wellicht kom je hiervoor in aanmerking.

Bekijk ons complete aanbod van meer dan 400 thuisstudies en kies de cursus of opleiding die bij jou past!

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info(at)laudius.nl of bel 088-93 93 900