Thuisstudies van Laudius

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1550 ervaringen:

Kinderpsychologie
Score: 4/5
22-12-2021M Jansen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel simpel en gemakkelijk verwoord, hierdoor toegankelijk voor iedereen, ik zou echter graag wat meer diepgang zien, die mis ik hier en daar. Maar als basiscursus zeker aan te raden.

nederlandse voor buitenlands
Score: 4/5
18-12-2021Dospinescu Teodor beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Is going a bit slowly,because of the time,i m to bussy with my job,but i ll go forward with this course,i like it.

Praktijkdiploma Boekhouden
Score: 5/5
18-12-2021Michelle beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Begonnen met kosten calculatie, pittige berekeningen. Staan wel kleine foutjes in. Super fijne docent met goede feedback

Zweeds voor beginners
Score: 5/5
17-12-2021Linda van der Veer - Agrolin beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super leuk. Overzichtelijk ingedeeld, met hulp van een docent.

Opgeruimd wonen
Score: 4/5
17-12-2021D vd Lans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en makkelijk leesbaar

Life Coach
Score: 5/5
17-12-2021Sengul beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is goed opgezet, ik heb niets gemist. Ik vond de cursus zeer interessant en ik zou het iedereen aanbevelen!

Nog geen
Score: 1/5
17-12-2021Bart Lohman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog geen

Life Coach
Score: 5/5
17-12-2021Sengul beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een goed opgezette cursus met voldoende diepgang. Lesstof is makkelijk te begrijpen en de opdrachten zijn goed te doen. Ik ben met volle enthousiasme er doorheen gegaan. Een zeer interessante cursus, ik beveel het iedereen aan!

Leefstijlcoach
Score: 4/5
14-12-2021DeLangetermijn beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe heel duidelijk en leerzaam. Vooral icm bijgeleverde literatuur

Basiskennis psychologie
Score: 4/5
13-12-2021Brenda Beijer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus vond ik heel interessant omdat het veel aspecten uit de psychologie bevat. ik wist nog niet waar mijn interesse precies lag. Het aangeleverde materiaal was duidelijk, maar soms had ik het fijner gevonden als er iets meer voorbeelden in de tekst stonden (ter verduidelijking).