Flexibel studeren doe je bij Laudius Thuisstudies

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1467 ervaringen:

Spaans voor beginners
Score: 4/5
30-08-2021Charlotte Verboven beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Materiaal snel ontvangen en makkelijke zelfstudie

Engels A1&A2
Score: 5/5
29-08-2021Esther Lens beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

De kracht van positief denken
Score: 5/5
27-08-2021Siebrig Jasper-de Wilde beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Kort maar krachtig,smaakt naar meer!

Praktische psychologie
Score: 4/5
27-08-2021Bregten Ellen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe prima cursus

Juridisch medewerker, Budgetcoach, Assistent - makelaar
Score: 5/5
18-08-2021Daniëlle beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursussen zijn erg duidelijk en interessant, ook reageren de docenten heel snel. Ik doe tegenwoordig alleen nog maar cursussen bij Laudius, omdat het me zo ontzettend goed bevalt!

SHV
Score: 5/5
14-08-2021Xianwei Lu beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Uitgebreid, duidelijk, overzichtelijk.

Binnenhuisarchitect
Score: 3/5
14-08-2021Erna joustra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Ik volgde Klassiek Grieks … in proeftijd afgebroken, omdat te zwaar voor mij (73 jaar).
Score: 4/5
14-08-2021Ans Hekerman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus was heel goed … heb 3 lessen grondig gedaan, maar toen toch afgebroken, omdat het te zwaar voor me was (ik denk door de leeftijd, 73 jaar).

Digitale fotografie en beeld brwerken
Score: 4/5
13-08-2021Antoine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed les matriaal leert prettig en motiveert om verder te gaan

Gezondheidscoach
Score: 5/5
13-08-2021Magie.beterams@gmail.com beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

So far so good. Zit nog maar aan hoofdstuk 3