Thuisstudies van Laudius

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1550 ervaringen:

Kinderpsychologie
Score: 4/5
03-01-2022Lydia Norbart beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede info,duidelijk,best pittig soms qua moeilijke woorden.

Practische Psychologie
Score: 5/5
02-01-2022Xander beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus, goede begleiding

Evenementenorganisator
Score: 5/5
02-01-2022Kim Colsters beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed. Duidelijk, prettige begeleiding, goede informatievoorziening. Precies wat ik ervan verwacht had.

Adobe Photoshop
Score: 5/5
31-12-2021Sébastien beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goeie cursus, goede uitleg en verstaanbaar.

Aquarelleren
Score: 1/5
29-12-2021Welten beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursus cadeau gekregen en geen mogelijkheid tot annuleren. De lessen zijn zonder filmpjes en je kunt alleen tekst uploaden. Voor aquarelleren vind ik dat niet te doen. Helaas denkt Laudius niet mee een passende oplossing te vinden en geven ze alleen aan dit probleem vaker tegen te komen.

Inburgering cursus
Score: 1/5
26-12-2021Meniescha beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik Ben pas bezig

Spaans
Score: 4/5
24-12-2021Anita Hagen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe enthousiast

Basiskennis psychotherapie
Score: 5/5
24-12-2021brenda beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer leerzaam, goede begeleiding

Bkl
Score: 3/5
24-12-2021Antoinette Matser beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed muv huiswerk nakijken

Allround Coach
Score: 5/5
23-12-2021S. Van Der Meer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Na het afronden van het eerste onderdeel van de opleiding life-style coach, kijk ik terug op een ontzettend leerzame en leuke periode. Vakkundige begeleiding, motiverende feedback! Daarnaast is de lesstof goed en duidelijk beschreven en gericht op het heden. Erg nuttig en meteen toepasbaar in de praktijk.

Dank aan de docent die mij heeft begeleid de afgelopen maanden!

Met veel plezier ben ik alweer gestart met het volgende onderdeel, stress/burn-out coach.