Thuisstudies van Laudius

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1702 ervaringen:

Combinatie Cursus Deens voor beginners en Deens voor Gevorderde
Score: 4/5
20-09-2022Conny Zacho beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed!!

Klassiek Grieks
Score: 5/5
20-09-2022Henk Nummerdor beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Uitstekend leeromgeving, het lesmateriaal is prima, de begeleiding van hoge kwaliteit, heel persoonlijk en bijzonder stimulerend.

Cognitieve Gedragstherapie
Score: 3/5
20-09-2022Jeanne van Grunsven beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Inhoud is prima, alleen ik ontvang geen feedback op hetgeen ik als huiswerk heb ingestuurd, noch respons op mijn e-mail aan de docente

Big data
Score: 5/5
20-09-2022Umc beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik volg de cursus BIG DATA, de begeleiding en informatie voorziening om goed de cursus te kunnen volgen is uitstekend. Beide docenten reageren meteen en het lesmateriaal wordt snel beoordeeld en voorzien van goede positieve feedback.

basiskennis religie
Score: 5/5
20-09-2022Kruijsen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

positief

Health coach Stress en angstbeheersing
Score: 5/5
07-09-2022P.molenda beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Interessante cursus. Fijne leraar T Boeijen. Je krijgt heel snel feedback.

Life coach
Score: 5/5
07-09-2022Gelderblom beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Interessante lesstof, eigen tempo, snelle en goede feedback, breed ingegaan op de verschillende aspecten

Life Coach
Score: 5/5
24-08-2022Karin beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik heb deze cursus zeer goed ervaren. De stof is duidelijk met een goede diepgang. Veel oefenopdrachten en goede huiswerkopgaven. De docent T. Boeijen reageerde ook erg snel op mijn ingezonden huiswerk en gaf goede feedback. Ik heb veel geleerd!

Life Coach
Score: 5/5
12-08-2022Rabina beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is het zeker waard zowel voor je eigen ontwikkeling als voor je clienten! een goede basis om mee te starten!

Angst en stressbeheersing
Score: 1/5
10-08-2022Demi Hecker beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is jammer dat je geen 0 sterren kan geven, want dan had ik ze dat gegeven.