Thuisstudies van Laudius

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1513 ervaringen:

Deens voor beginners
Score: 5/5
19-03-2021G. Scarfo beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het materiaal is op wat fouten soms in de tekst prima.

Management in de zorg
Score: 5/5
17-03-2021Noukster beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus, ik heb er veel van geleerd! Ingeleverd huiswerk kwam ook snel weer retour met goede tips van de docent.

MBA Belastingwetgeving niveau 5
Score: 2/5
04-03-2021Nienke beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus zelf vind ik goed. De uitleg is duidelijk en zeer uitgebreid wat ik erg fijn vind. Het duurt alleen erg lang voordat ingezonden huiswerk wordt nagekeken. Jullie prijzen persoonlijk contact met de docent juist hoog aan, maar ik krijg alleen in het weekend maar reactie op mijn mails en ingezonden huiswerk. Als ik ├╝berhaupt al geluk heb, want soms moet ik er zelfs 2 weken op wachten... Dat vind ik erg jammer. Persoonlijk contact was juist de reden dat ik voor jullie gekozen had. Het liefst wil je iets nagekeken hebben voordat je doorgaat met het volgende onderwerp. Zeker iets om aan te werken dus.

Creatieve therapie
Score: 5/5
18-02-2021Sonja Dijkstra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leest gemakkelijk en staat duidelijk omschreven

psychologie
Score: 5/5
17-02-2021Nettie van Dalen v.d.Molen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Gezondheidscoach
Score: 5/5
12-02-2021Esperanca beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke cursus, veel geleerd

Gewichtsconsulente
Score: 5/5
06-02-2021C. Klaver beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super. De cursus biedt echt diepgang, iets waar ik eerst bang voor was gezien de voordelige prijs tegenover concurrenten. Ook de docent geeft echt goede feedback. Ik heb geen spijt dat ik voor Laudius heb gekozen.

webshop starten
Score: 4/5
06-02-2021h van dalen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

prima

Financieel Adviseur
Score: 4/5
06-02-2021n.v.t. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Over het algemeen goede en duidelijke uitleg. Op enkele punten kan dat verbeterd worden.

Cursus Duits
Score: 5/5
06-02-2021Matthijs de Vogel beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Fijne en toegankelijke cursus voor iedereen die niet tot nauwelijks kennis heeft van de Duitse taal! Een aanrader.