Thuisstudies van Laudius

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 2.000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 2247 ervaringen:

Frans A1
Score: 5/5
Anneke Kaipatty beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede ervaring alles duidelijk uitgelegd en goede leerdoelen

Genealogie
Score: 5/5
Jim Mesters beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel prettig om te volgen. Informatie is heel duidelijk.

Preventiemedewerker
Score: 5/5
Lisa Floor / Credit Linked Beheer B.V. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind het een interessante en leerzame cursus. Het materiaal is op een leuke en prettige manier geschreven met leuke filmpjes ter afwisseling van de lesstof.

Evenement Organisator
Score: 5/5
Shene beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer leuk en helder uitlegging

rouwverwerking
Score: 5/5
Marianne Varekamp beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik heb pas een paar lessen gedaan, bevalt prima.

Doula
Score: 1/5
Nelleke bakker beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Vind de cursus boven verwachting goed. De vragen vind ik wel heel erg veel! Kost heel veel inspanning! Verder vind ik ook dat er weinig goede voorbeelden worden gegeven over de vragen die je erover krijgt. Daar zou ik ook veel van kunnen leren, maar je moet alles uit de les halen, zonder dat er echt een goed voorbeeld vanuit de praktijk gegeven wordt.

Intercedent
Score: 1/5
Marjolein Hansen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Lespakket zit goed in elkaar, de informatie duidelijk gebundeld aangeboden. Huiswerkopdrachten zijn heel simpel, gewoon knip en plakwerk uit het lespakket om een goed cijfer te halen. Weinig inhoudelijke feedback van de docent. Makkelijk te doen deze cursus. Tot zover de redelijk positieve feedback.

 

Echter, docent was schijnbaar vervangen, hierdoor was mijn eerste opdracht in de chaos verdwenen. Duurde dik twee maanden voor beoordeling en meerdere malen er achteraan moeten. Hierna was er een nieuwe docent schijnbaar, die reageerde in eerste instantie snel op het huiswerk. Bij mijn allerlaatste opdracht wacht ik nu nog steeds op beoordeling, ondertussen alweer 21 dagen voorbij. Ik heb de docent al drie keer gemaild, ik heb de klantenservice al twee keer gebeld, maar nog vind Laudius het nodig geen reactie te geven. Terwijl er wordt beweerd dat je een snel contact hebt met je docent voor ondersteuning of beoordelen van huiswerk... Dat is dus helaas niet waar. Je staat er na je inschrijving helemaal alleen voor.

 

Eenmaal begonnen aan een Laudius opleiding, dan is het geld al binnen geharkt en zie je weinig terug van je opleiding. Ik zou bij deze organisatie nooit weer een opleiding volgen en het anderen ook afraden. Op deze manier rond ik nooit mijn stap-budget opleiding af. Nooit meer Laudius!

Management in de (gezondheids)zorg
Score: 5/5
Ronald beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is aan te raden. Docente Margreet heeft veel kennis en geeft in de feedback ook reflectievragen/doordenkvragen aan je terug.

digitaal rechercheur
Score: 5/5
andre beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

leuke cursus

Interieurstylist
Score: 4/5
Ilse Broeksma beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, goede basisopleiding.