Flexibel studeren doe je bij Laudius Thuisstudies

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1493 ervaringen:

Leefstijlcoach
Score: 5/5
25-04-2021Praktijk Topfit beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Module 1 nu af, ben aangenaam verrast door de inhoud, past helemaal bij mijn gedachten gang.

Mijn eindtoets was binnen 3 uur nagekeken, dat had ik niet verwacht, super fijn

Spaans
Score: 4/5
24-04-2021Hubertine de Koning-Heestermans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed,leert vlug doordat, de leerstof aangenaam populair en

gezellig is.

Budgetcoach
Score: 5/5
23-04-2021Sylvia L beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke interessante cursus

Voedingsdeskundige
Score: 5/5
23-04-2021Lilian beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed te volgen tot zover. Duidelijk geschreven en zeer interessant.

Fitness trainer A
Score: 4/5
23-04-2021Nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De snelheid voor het thuis sturen van de cursus

kindercoach
Score: 5/5
20-04-2021Judith beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben dik tevreden over deze cursus. Ik had gekozen om het in zijn geheel zelf te doen en af te sluiten met het examen. Het was een hele kluif, want het is een grote en volledige cursus. Die naar mijn mening aansluit op de praktijk. Mochten mensen twijfelen om een cursus bij Laudius te doen zou ik zeggen, doe het wel. Het is een hele fijne opleidingsinstituut.

Bewindvoering
Score: 4/5
16-04-2021Touw beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Gaat wel

diverse w.o. business control
Score: 4/5
16-04-2021Jongerhuis Projectcontrol beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

nog geen beeld bij

Genealogie
Score: 3/5
16-04-2021Howard Hemmes beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Teveel gericht op de stamboom van de schrijver van het cursusmateriaal. Te weinig concrete informatie.

Deens voor beginners
Score: 3/5
15-04-2021Marie Anne de Jonge. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ben nog maar net begonnen, les 1 een week geleden ingestuurd en weet nog niet wat ik kan verwachten van de docent, kan er nog niet echt een oordeel over geven.