Flexibel studeren doe je bij Laudius Thuisstudies

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1493 ervaringen:

Makelaar
Score: 5/5
07-05-2021Norman Panneflek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Professional Organizer
Score: 4/5
07-05-2021Martine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en compleet

dreamweaver cc
Score: 4/5
07-05-2021E.I.G. van Daalen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

stervensbeleiding
Score: 4/5
07-05-2021Karine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een ontzettend leerzaam en verrijkend om de cursus te volgen. De lessen zijn erg afwisselend en zorgt ervoor dat de cursus uitdagend blijft. Een goede hulp van de docent, als het nodig is. Ik vond het erg leuk om deze leuk om deze cursus te volgen. Echt voor een aanrader!

nagelstyling met gel(astonishing)
Score: 5/5
04-05-2021linders beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

had geen ervaring mee maar door deze cursus gevolgd te hebben ben ik toch dingen van de hand anders gaan behandelen

Praktische psychologie
Score: 5/5
04-05-2021Nettie van Dalen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Bijzonder, goede ervaringen. Vooral de begeleiding vind ik heel prettig. Ton Boeijen, zorgt ervoor dat ik iedere les weer met veel plezier en interesse start. Ik had er geen idee van dat ik ongemerkt, anders in het leven ben gaan staan. Het prettige is dat de oefenstof heel goed te begrijpen en vooral kritisch is. Bij ingewikkelde punten zitten goede voorbeelden. De werkmap is goed verzorgd. Kortom een fijne cursus.

Life Coach (als onderdeel van allround coach)
Score: 5/5
04-05-2021Pien beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een volledige opleiding van goede kwaliteit met uitstekende feedback van vakdocenten

Inkomstenbelating voor particulieren
Score: 5/5
01-05-2021Sonja heijligers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk uitleg, wordt snel nagekeken

Financieel adviseur
Score: 5/5
30-04-2021Nijman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

angst-en stressbeheersing
Score: 4/5
30-04-2021de heer drs.J.beukhof beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk en overzichtelijk