Thuisstudies van Laudius

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1797 ervaringen:

Medisch Secretaresse
Score: 5/5
29-09-2022Linda beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe bevalt het heel erg goed. Alle informatie is duidelijk.

Management
Score: 5/5
29-09-2022Jurgen van Ochten beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer prettig

Aquareleren
Score: 4/5
23-09-2022Joke Stenvert beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik heb veel geleerd van de cursus. Vond het fijn dat de opdrachten werden beoordeeld met het oog op hobbyisme. Kritisch maar niet te streng.

Basis onderwijs assistent
Score: 5/5
23-09-2022Louisa beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

BKB
Score: 1/5
23-09-2022M. Sijan Mulder beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

de cursus is begin 2020 herzien i.v.m. nieuwe richtlijnen vanuit de Associatie. Als gevolg daarvan moesten alle onderdelen aangepast worden met de vernieuwde codes. Dit ging meerder keren fout. Soms was vergeten om de code aan te passen en soms werd de verkeerde code als vervanging gebruikt. Verder zaten er rekenfouten in, verkeerde tabellen die toegevoegd waren, verkeerde antwoordkeuze bij oefeningen (wat de docent ook bevestigd heeft) etc. De cursus heb ik gelukkig met goed gevolg afgerond maar inhoudelijk miste ik heel veel informatie. Ik had een docent maar die beantwoorde mijn vragen niet tot mijn tevredenheid al was de reactiesnelheid wel oké. Ik heb er niet veel aan gehad, behalve dat hij mijn huiswerk nakeek. Maar met een antwoordenblad was ik even ver gekomen. Ik heb uiteindelijk nog boeken aangeschaft die gebruikt worden op het mbo voor dezelfde leerstof en nu pas begin ik bepaalde dingen helemaal te begrijpen.

budgetcoach
Score: 4/5
22-09-2022Ingrid beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

nog maar net gestart maar de materialen zijn zeer helder en van deze tijd.

hovenier
Score: 4/5
22-09-2022Uw tuinhulp Roos beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

goed

Advence management
Score: 4/5
21-09-2022Particulier beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed tot redelijk

Latijn
Score: 4/5
20-09-2022Hans Reinders beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed en overzichtelijk

Teamcoach
Score: 5/5
20-09-2022De lindelaer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke en overzichtelijke informatie