Thuisstudies van Laudius

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1611 ervaringen:

Life coach
Score: 5/5
13-05-2022Marja Vleeshakker vd beek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer duidelijke en overzichtelijke cursus

Sociale Psychologie
Score: 5/5
03-05-2022Henk Stoltz beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Erg leerzame cursus. Heel duidelijk en begrijpelijk.

Sportmanagement
Score: 4/5
20-04-2022Jamie beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het woord cursus doet deze opleiding onrecht aan. Zeer leerzaam en theoretisch lesmateriaal wat door de voorleesfunctie makkelijk te behappen is. Mooie en praktische voorbeelden vanuit de docent gegeven die het lesmateriaal leuk, soms grappig en herkenbaar maken.

Praktische psychologie
Score: 5/5
14-04-2022Arina van Maren beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer interessant, erg boeiende cursus. Huiswerk wordt snel nagekeken

Lifecoach
Score: 5/5
31-03-2022Shambhavi beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een hele leuke en interessante cursus.

Kinderpsychologie
Score: 5/5
30-03-2022Mukau Alida beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

een hele goede, duidelijk cursus met een goede leercoach! Ton Boeien you are the best!

ton verbetert steeds zeer goed met goede feedback en stuurt deze snel op. ik ben zeer blij hem te hebben gehad als leerkracht.

kinderpsychologie
Score: 4/5
24-03-2022Lisanne beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Deze online cursus heb ik fijn in mijn eigen tempo kunnen volgen. de lesstof is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het lezen van de les gemakkelijk gaat. Deze cursus kinderpsychologie is voor mij echt een grote bijdrage geweest om te kunnen snappen wat er in die kinderhoofdjes gaande is. mijn eigen kinderen begrijp ik nu ook weer een stukje beter. Echt een aanrader voor iedereen die meer wilt leren over de belevingswereld van het kind.

Bewindvoerder
Score: 4/5
24-03-2022Jaap Jonker beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke cursus maar wel veel herhaling in de lesstof. Is vooral een theoretische opleiding: de theorie is zeker bruikbaar in de praktijk.

Creatief schrijven
Score: 3/5
24-03-2022Theo ten Hout beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke cursus. Prettig cursusmateriaal. Nuttige feedback van docente.

Kinderpsychologie
Score: 5/5
23-03-2022Anne-Marie Lahaije beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed, duidelijk