Thuisstudies van Laudius

Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en ervaringen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 1000 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,5 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

 

8.7

Lees al onze 1682 ervaringen:

Allroud coach
Score: 5/5
09-08-2022Regina Visseren beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is pittig, maar erg leuk om te doen.

stervensbegleiding/ rouwtherapeut
Score: 5/5
08-08-2022Nandi Dhlomo beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

goed

Wandelcoaching en lifestyle.
Score: 5/5
05-08-2022K. van den Bosch beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik heb gekozen voor de cursus met (online) docent en de mogelijkheid een diploma te krijgen door een examen af te leggen. Als ambulant begeleider in de GGZ heb ik al veel ervaring in het coachen van mensen. Deze cursussen zijn een mooie en fijne verdieping voor mijn werk. De theorie is boeiend, maar voor mij nog veel waardevoller was de persoonlijke verdieping: waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Wat zijn mijn sterke en minder sterke eigenschappen en ik heb diep nagedacht over hoe ik mijn eigen coachingspraktijk vorm zou willen geven. Daar heb ik van de docenten bruikbare, eerlijke en opbouwende feedback in gekregen. Waar ik in eerste instantie twee heel dikke mappen voor me neus zag, was ik er in no-time doorheen, omdat het me positief triggerde en ik steeds enthousiaster raakte.

Seniorencoach
Score: 1/5
05-08-2022A Kieboom beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind de inhoud heel erg tegenvallen

Voedingsdeskundige
Score: 5/5
05-08-2022Imke vorselman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Interessant

Voedingsdeskundige
Score: 3/5
04-08-2022Rianne beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Veel inhoud, maar achterhaalde info. Dit is mijn 3e cursus bij Laudius en helaas de minst interessante

Seniorencoach
Score: 5/5
04-08-2022Desirée Peters beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, goede connectie met de docente.

Evenementen organisator
Score: 4/5
04-08-2022Gio beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, transparant, inspirerend

Ervaringsdeskundige
Score: 5/5
04-08-2022Nicole van urk beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed

Succesvol verkopen
Score: 4/5
04-08-2022Anneloes beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is een hele leerzame cursus. De docent reageert snel op mijn opdrachten.