Techniekcursussen

Zoek jij een leuke kluscursus op het gebied van elektronica of autotechniek?

In onze cursussen autotechniek voor beginners en elektronica leren we jou hoe je kleine klusjes en reparaties zelf op een voordelige en veilige manier kunt uitvoeren. Je hebt geen technische voorkennis nodig om onze praktische doe het zelf cursussen te volgen. Niet alleen leer jij vaardigheden waar jij de rest van je leven profijt van hebt, je zult er ook een hoop plezier aan beleven.

Je wordt in deze cursussen niet opgeleid voor een beroep als automonteur of elektricien, toch draai jij je hand na afloop niet meer om voor eenvoudige klusprojectjes. 

Wij leren je werken met verschillende gereedschappen en het opsporen van storingen. Wij leiden jou stap-voor-stap door het lesmateriaal aan de hand van duidelijke voorbeelden. Ook kun je altijd terugvallen op het deskundige advies van jouw professionele vakdocent.Je haalt niet alleen veel voldoening uit de klusjes die je straks kunt uitvoeren, je bespaart ook nog eens geld. Het geld dat je voorheen aan een klusjesman uitgaf blijft nu lekker in eigen zak. Daarnaast zullen je vrienden en familie ook graag bij je aankloppen wanneer ze op zoek zijn naar een deskundige klushulp.

Mochten je diensten zo populair worden, dan is het een idee om je eigen klussenbedrijf te starten. Hiervoor is onze cursus Start je eigen Klussenbedrijf een prima vervolgstap!