Kantoor cursussen

Hou jij van orde op zaken stellen en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende kantoorbaan?

Neem dan vooral eens een kijkje tussen onze kantooropleidingen. Of je nu als officemanager bij een groot bedrijf wilt werken of als juridisch medewerker bij een adviesbureau. Met een Laudius diploma op zak ben je altijd van toegevoegde waarde voor elk bedrijf.

Onze lesstof is opgebouwd aan de hand van praktijkcases en duidelijke voorbeelden. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof zo goed en snel mogelijk eigen kunt maken.

Na het afronden van een cursus bij Laudius heb je de kennis, inzicht en vaardigheden om aan de slag te gaan als kantoormedewerker. Denk aan functies zoals Juridisch Secretaresse, Management Assistent of Personeelsconsulent. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een aanvulling op je huidige kennis ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze cursussen sluiten volledig aan op de actuele exameneisen en normen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Zo verzekeren we jou van een kwalitatief hoogstaande cursus!Een kantoorcursus bij Laudius biedt jou volop mogelijkheden. Zou je graag als secretaresse aan de slag willen gaan? Onze cursus secretaresse is een complete en compacte thuisstudie waarmee je aan kunt tonen dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden.

Werk je al op kantoor en ben je geïnteresseerd in alles omtrent personeelszaken? Met ons associatiediploma personeelsconsultent op zak ben jij de aangewezen persoon om het complete takenpakket van personeelszaken uit te voeren en hierin een belangrijke adviserende rol te vervullen.