Boekhouden & financiën cursussen

Boekhoud- en Financiële opleidingen

Ben jij goed met cijfers en zie jij jezelf al in de financiële wereld werken?

Wij bieden een uitgebreid scala aan opleidingen waarmee jij je carrière in de financiële wereld kan starten of uitbreiden. Er is momenteel een grote vraag naar financiële professionals en deze vraag blijft alsmaar stijgen. Daarnaast gaan de technologische ontwikkelingen in de financiële wereld erg hard. Hierdoor worden er momenteel veel bedrijfsprocessen gedigitaliseerd en is up to date blijven in de financiële wereld een absolute must. Tijd dus om in actie te komen en te kiezen voor een opleiding waarmee jij je carrière in de financiële wereld naar een hoger niveau tilt.

Of je nu budget coach, business controller of bewindvoerder wilt worden, het praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) dient te behalen of gewoon wilt weten hoe je slim met je geld omgaat. Met onze opleidingen leer je in je eigen tempo je kennis uitbreiden.

Laudius werkt nauw samen met een aantal grote brancheorganisaties. Veel opleidingen sluiten volledig aan op de actuele exameneisen en normen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Aan de hand van duidelijke voorbeelden en praktische toetsmethoden zorgen we ervoor dat je razendsnel door de leerstof heen kunt gaan. Je kunt op elk moment starten met je cursus en examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent. 

 Heb jij iets met cijfers, houd je van rekenen en van financiële gegevens en zou je graag voor een klein bedrijf aan de slag willen? Kies dan voor de cursus basiskennis boekhouden of het veelgevraagde praktijk diploma boekhouden (PDB).

Wil jij een expert worden op het gebied van salarisadministratie? Dan zijn onze opleidingen bedrijfsadministratie en praktijkdiploma loonadministratie een absolute must!

Ga jij liever voor een financiële opleiding op HBO niveau? Wat dacht je van een opleiding financieel adviseurbusiness controller of bewindvoerder? Er is een grote behoefte aan professionals op het gebied van financiële dienstverlening. Met een erkend diploma stijgen jouw kansen op de arbeidsmarkt!