nieuwe taal leren

Met een nieuwe taal gaat een wereld voor je open

Je koffers zijn al gepakt. Je staat te popelen om te vertrekken. Niets staat een fantastische tijd in je favoriete vakantieland meer in de weg. Hoewel… als je eerlijk bent, zou het toch wel fijn zijn om een aardig woordje in die vreemde taal te kunnen spreken. Maar ook als je zakelijk geregeld te maken hebt met buitenlandse relaties, gaan er door het leren van een vreemde taal deuren voor je open.
 

Een vreemde taal leren: dat spreekt voor zich!

Hoe heet in hemelsnaam een biefstuk in het Spaans, IJslands of Sloveens? Hoe vraag je in het Arabisch of Tsjechisch de weg naar de dichtstbijzijnde apotheek? Hoe knoop je in het Japans of Zweeds een praatje aan met je prille vakantieliefde? Of hoe houd je in het Turks of Italiaans het gesprek gaande met die belangrijke zakenrelatie? Een online taalcursus is een ideale manier om je in korte tijd in de taal van je keuze verstaanbaar te maken in allerlei situaties in het dagelijks leven. Dat spreekt voor zich!
 

Met een online taalcursus leer je snel je weg te vinden

Met een online taalcursus, ongeacht of dat nu een cursus Engels, Indonesisch of Duits is, heb je de grammatica zo onder de knie. En zeker met een wereldtaal zoals bijvoorbeeld Spaans, dat na Chinees en Engels de meest gesproken taal ter wereld is, gaat er een wereld voor je open. Dat laatste geldt eigenlijk voor elke vreemde taal die je leert. Want stel je voor hoe fijn het is om jezelf in het Iers of Thais te kunnen voorstellen of in een supermarkt in Kroatië of Vietnam moeiteloos naar bepaalde levensmiddelen te kunnen vragen. Privé of zakelijk: met een online taalcursus leer je snel je weg te vinden.
 

Waar kan ik taalcursussen volgen?

Wil je binnen enkele weken al een aardig woordje Noors, Maleisisch, Servisch of een andere nieuwe taal kunnen spreken? Dat kan met een praktijkgerichte online taalcursus. Zo biedt Laudius bijvoorbeeld zo’n 70 taalcursussen aan, van Spaans tot Engels en van Duits tot Frans. Een nieuwe taal leer je het beste als dat stap voor stap gebeurt. Wat dat betreft hebben de lesmethoden van Laudius, met al ruim 40 jaar ervaring in het geven van taalcursussen, zich al ruimschoots bewezen. Bij Laudius kun je je vrijblijvend inschrijven voor een taalcursus van je keuze, met een proefperiode van 14 dagen. Zo kun je zelf ervaren of de cursus bij je past en loop je geen enkel risico. Meer weten over hoe je stap voor stap kunt leren om je favoriete taal te spreken en te verstaan? Bekijk het overzicht van alle taalcursussen voor meer informatie over hoe je op efficiënte wijze een nieuwe taal kunt leren en hoe je daar privé én zakelijk je voordeel uit kunt halen.