Taalcursussen

Wil jij snel een nieuwe taal leren en hier professioneel en privé je voordeel uit halen?

Met een taalcursus van Laudius waan je je al snel in de straten van Rome, de bazaars van Istanbul of de stranden van Barcelona. Elke les brengt je dichter bij het vloeiend spreken van een nieuwe taal, zodat je straks vol vertrouwen een gesprek kunt voeren met locals of collega's uit andere landen. En het gaat niet alleen om woorden. Elke taal draagt de rijkdom van zijn cultuur, zijn verhalen en zijn geschiedenis met zich mee. Wanneer je een nieuwe taal leert, duik je diep in de tradities, gebruiken en de ziel van een land. Het is alsof je een wereldreis maakt zonder je huis te verlaten!

Wanneer je meerdere talen spreekt gaan er op zoveel verschillende manieren deuren voor je open. Of je nu een studie in het buitenland wilt volgen, een eigen bedrijf in het buitenland wilt opzetten of als expat goed met je collega’s wilt communiceren. Na afronding van een taalcursus spreek jij vol zelfvertrouwen en je zult gauw merken: het zal je leven verrijken. Daarnaast bleek uit onderzoek al dat mensen die meerdere talen spreken efficiënter informatie kunnen verwerken dan mensen die maar één taal spreken. Waar wacht je nog op?

We bieden zo’n 70 taalcursussen aan van Spaans tot Deens en van Frans tot Chinees. Voor ieder wat wils dus! Onze taalcursussen leren je stap voor stap om je favoriete taal te spreken en te verstaan.


Wat wordt jouw volgende vreemde taal? Maak je keuze uit onderstaande talen


Begin je eerst met de cursus Duits voor beginners? Of ga je meteen voor de cursus Duits voor gevorderden? Bij Laudius bieden we zelfs de optie om een combinatiecursus te volgen voor een aantrekkelijke prijs. De combinatiecursus start op beginnersniveau en stoomt in een recordtempo door naar gevorderdenniveau. Daarnaast zijn onze taalcursussen door meerdere Europese instanties erkend. Dit betekent dat je bij ons verzekerd bent van topkwaliteit taalcursussen! Het leren van een taal bij Laudius is meer dan alleen het onthouden van woorden. Het gaat om het begrijpen van mensen, het waarderen van culturele verschillen en het bouwen van bruggen. Dus, waar wacht je nog op? Kies je taalavontuur en begin aan een reis die je horizon verbreedt, je begrip verdiept en je wereld vergroot.