Taalcursussen

Wil jij op efficiënte wijze een nieuwe taal leren en hier professioneel en privé je voordeel uit halen?

Wanneer je meerdere talen spreekt gaan er op zoveel verschillende manieren deuren voor je open. Of je nu een studie in het buitenland wilt volgen, een eigen bedrijf in het buitenland wilt opzetten of als expat goed met je collega’s wilt communiceren. Na afronding van een taalcursus spreek jij vol zelfvertrouwen en je zult gauw merken: het zal je leven verrijken. Daarnaast bleek uit onderzoek al dat mensen die meerdere talen spreken efficiënter informatie kunnen verwerken dan mensen die maar één taal spreken. Waar wacht je nog op?

We bieden zo’n 70 taalcursussen aan van Spaans tot Deens en van Frans tot Chinees. Voor ieder wat wils dus! Onze taalcursussen leren je stap voor stap om je favoriete taal te spreken en te verstaan.


Wat wordt jouw volgende vreemde taal? Maak je keuze uit onderstaande talen


Begin je eerst met de cursus Duits voor beginners? Of ga je meteen voor de cursus Duits voor gevorderden? Bij Laudius bieden we zelfs de optie om een combinatiecursus te volgen voor een aantrekkelijke prijs. De combinatiecursus start op beginnersniveau en stoomt in een recordtempo door naar gevorderdenniveau. Daarnaast zijn onze taalcursussen door meerdere Europese instanties erkend. Dit betekent dat je bij ons verzekerd bent van topkwaliteit taalcursussen!