Psychologie cursussen

Zoek je een opleiding psychologie die jou persoonlijk of beroepsmatig verder helpt?

Dan ben je bij Laudius aan het juiste adres. Of je nu kiest voor een populaire algemene cursus op het gebied van toegepaste psychologie, zoals praktische psychologie of juist voor een specialistische opleiding zoals kinderpsychologie: we zorgen altijd voor een psychologie opleiding die perfect aansluit op situaties die jij in de praktijk tegenkomt. Geen ballast of zware theorie, maar hapklare direct toepasbare psychologische kennis. Je zult hier zowel privé als op je werk ontzettend veel plezier aan beleven! 

Als jij een thuisstudie psychologie, zoals sociale psychologie of basiskennis psychologie hebt afgerond dan zal je merken dat je mensen sneller doorgrondt maar ook je eigen gedrag in bepaalde situaties beter begrijpt. Je wordt zelfverzekerder en bent in staat om effectiever te communiceren. En niet te vergeten: veel van onze psychologie opleidingen zijn door diverse brancheorganisaties in de gezondheidszorg erkend als bijscholing of nascholing. Je bent dus altijd verzekerd van een kwalitatieve, erkende cursus psychologie.


Onderstaande psychologie opleidingen brengen jouw persoonlijke ontwikkeling altijd in een stroomversnelling:


Wil jij een hbo opleiding psychologie volgen? Dan is onze unieke opleiding tot beïnvloedingspsycholoog een optie die je serieus moet overwegen. Dit is geen 4 jarige bachelor opleiding psychologie, maar een zeer praktijkgerichte opleiding die jou binnen een jaar opleidt tot een echte gedragsdeskundige op het gebied van beïnvloeding. Zowel deze opleiding als onze cursus organisatiepsychologie biedt jou een aantal zeer nuttige inzichten waarmee je jouw concurrenten op professioneel gebied zeker een stap voor blijft!