Marketing en verkoopcursussen

Wil jij een expert worden op het gebied van marketing en sales?

Hou je van verkoop en heb je oog voor design en creativiteit? Met de cursussen van Laudius leer jij alle skills en zet jij jezelf in één klap op de kaart! Of je nu als accountmanager in een klein bedrijf aan de slag wilt gaan of als marketing manager in een groot bedrijf. Of misschien wil je wel de reclame in als Art Director. Bij Laudius word je in een korte tijd opgeleid tot een echte specialist in jouw vakgebied.

Marketing- en salesberoepen zijn beroepen waarmee je een gouden toekomst tegemoet gaat. De laatste jaren hebben er enorme ontwikkelingen plaatsgevonden binnen de vakgebieden marketing en sales. Daarom is het belangrijk om je kennis up-to-date te houden. Bij Laudius ben je verzekerd van actuele cursussen op basis van de laatste trends binnen de marketing- en salesbranche.

Heb jij altijd willen weten hoe je andere mensen positief beïnvloedt, motiveert en stimuleert en ben je geïnteresseerd in het proces van beïnvloeding? In onze cursus Beïnvloedingspsycholoog behandelen we de meest actuele beïnvloedingstechnieken. Hier kun jij zowel zakelijk als privé je voordeel mee doen.Is schrijven je passie en wil je weten hoe je nu het best teksten voor websites en advertenties schrijft? In onze cursus Schrijven voor het web leggen we je uit waar je allemaal rekening mee moet houden als je voor het internet schrijft. Wil je carrière maken in de communicatie branche? Dan is onze cursus Communicatie Manager echt iets voor jou! Hier leer je alles over doelgericht communiceren. Een interessante cursus waarin je kennis maakt met het volledige vakgebied 'communicatie'.