Levensbeschouwing cursussen

Zoek jij een interessante cursus binnen het vakgebied levensbeschouwing?

Wij hebben een aantal interessante cursussen voor jou ontwikkeld! In onze cursussen nemen we je mee door allerlei interessante onderwerpen op het gebied van godsdienst, de zin van het leven, politiek, verschillende culturele verschillen en behandelen we ethische vraagstukken.

We bieden drie verschillende cursussen aan op het gebied van levensbeschouwing: Filosofie, Basiskennis Religie en Theologie. In deze cursussen leren we je om op een andere manier tegen zaken zoals religie, ethiek en het menselijk handelen te kijken.

We hebben alle cursussen praktisch opgezet en helpen je hierin om antwoord te krijgen op alledaagse vragen en dilemma’s. Nadat je een van de cursussen afgerond hebt ben je in staat om een sterke eigen mening te vormen en deze ook goed te onderbouwen. Ben je geïnteresseerd in de verschillende wereldreligies en hoe zij invloed hebben op ons dagelijks leven? Dan is de cursus Basiskennis Religie zeker een aanrader! Denk jij graag diep na over zaken als geluk, de waarheid en het bestaan van god? In onze cursus filosofie leren we je op een gemakkelijke en leuke manier antwoord te geven op allerlei hedendaagse vraagstukken.