Cursussen voor evenementen

Ben jij een echte regelaar en krijg je juist een kick van deadlines?

Na het afronden van één van onze evenementen cursussen weet jij van elk evenement een belevenis te maken! Of het nu een bruiloft is of een groot concert. Jij regelt uiteindelijk alles van A tot Z. Van het maken van een draaiboek tot het opzetten van het financiële plan en van de promotie tot het aansturen van externe partijen. In onze opleidingen behandelen we alle facetten die komen kijken bij het regelen van evenementen.

De opleidingen zijn samengesteld door mensen met uitgebreide ervaring in het organiseren van grote evenementen. De evenementenbranche is een dynamische branche waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze opleidingen worden getoetst op actualiteit. Zo ben jij bij Laudius altijd op de hoogte van de laatste trends binnen het vakgebied. Onze opleidingen zijn zowel geschikt voor mensen die zelf professioneel evenementen willen organiseren als mensen die voor een evenementenbureau willen werken.


Bezorg jij mensen graag een onvergetelijke avond? Bekijk hieronder al onze opleidingen in de evenementenbranche


Zonder goede marketing ben je nergens, ook niet wanneer je een evenement organiseert. Want je kunt wel een mooi evenement organiseren, zonder bezoekers heb je er weinig aan. In onze opleiding evenementenmarketing leggen we uit hoe jij het feest organiseert waar iedereen bij wilt zijn.

Wil jij bruidsparen de dag van hun leven te bezorgen, ben je creatief en heb je oog voor stijl? Dan is onze opleiding weddingplanner echt iets voor jou. In deze opleiding leiden we je in no-time op tot weddingplanner.