Laudius beste afstandsopleider schrijfcursussen

Altijd een schrijfcursus die bij jou past.

Elke twee jaar organiseert het vakblad Schrijven Magazine de schrijfopleiding monitor. Cursisten van verschillende schrijfopleidingen geven hierbij hun mening over de schrijfopleiding die ze hebben gevolgd. De resultaten van dit onderzoek zijn terug te vinden in Schrijven Magazine nummer 3 van 2018. Laudius is door Schrijven Magazine uitgeroepen tot beste afstandsopleider op het gebied van schrijfcursussen:

  1. Laudius: 8,2
  2. NHA: 8,0
  3. NTI: 7,7
     

Score op basis van enquêtes

De score is bepaald op basis van enquêtes. Dit jaar werd de enquête ingevuld door 241 deelnemers. Aan hen werd gevraagd diversen vragen te beantwoorden over hun schrijfopleiding en tot slot een rapportcijfer te geven. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2 komt Laudius als beste uit de bus onder de afstandsopleiders.
 

Soorten schrijfcursussen

Tekst is overal. Niet alleen in boeken, tijdschriften en gedichten, maar ook op websites, in nieuwsbrieven, vacatures, folders en social media. Iedereen krijgt ermee te maken. Laudius biedt 9 verschillende schrijfcursussen aan, die iedereen met een schrijfambitie verder op weg helpen.

Met het brede aanbod schrijfcursussen van Laudius vind je altijd een cursus die bij je past. Of je nu een beginnende schrijver bent of een gevorderde schrijver, je gaat meteen creatief aan de slag met inspirerende opdrachten en krijgt leerzame feedback van jouw persoonlijke docent. Benieuwd naar ons aanbod schrijfcursussen? Bekijk het hier.