Thuisstudies in de categorie beauty & lifestyle

Volg een opleiding op het gebied van uiterlijke verzorging en word een beauty expert

Wat is er leuker dan mensen blij maken met de beste versie van zichzelf? In de wereld van schoonheid en uiterlijke verzorging zijn trends en ontwikkelingen voortdurend in beweging. Er is een groeiende behoefte aan momenten van rust en ontspanning, waarbij schoonheid en gezondheid hand in hand gaan. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, en de beschikbaarheid van nieuwe technologieën heeft de verwachtingen van klanten naar een hoger niveau getild. Daarom is het van essentieel belang om jezelf voortdurend bij te scholen en je kennis te verbreden als beautyprofessional.

Het vakgebied van uiterlijke verzorging biedt volop mogelijkheden. Het is een vakgebied waarin je anderen kunt laten stralen en waarin je kunt kiezen om te specialiseren of juist allround te worden. Als je meerdere specialiteiten beheerst, heb je een streepje voor. Je kunt aan de slag in verschillende settings, zoals een schoonheidssalon, nagelstudio, kapsalon of wellness resort. En wie weet, misschien wil je zelfs je eigen salon of praktijk starten! De beauty opleidingen van Laudius zijn ontwikkeld op basis van de laatste trends en zeer praktijkgericht. Bovendien kun je altijd rekenen op persoonlijke begeleiding van ervaren vakexperts.


Maak jouw keuze uit deze uiterlijke verzorging opleidingen:


Begin vandaag nog aan een cursus of opleiding op het gebied van uiterlijke verzorging. Deze dynamische sector biedt tal van mogelijkheden. Wat is er nu leuker dan anderen te laten stralen en hun zelfvertrouwen te vergroten? Wil jij bijvoorbeeld leren hoe je een kapsel kunt knippen en verzorgen? Dan past de cursus Haarknippen perfect bij jou. Of droom jij ervan om een eigen kapsalon te openen? Ook dat is mogelijk. Stap voor stap leer je wat er komt kijken bij het starten van een eigen onderneming. Is make-up jouw passie en wil jij je verdiepen in de laatste trends en ontwikkeling? Dan is de opleiding Visagist – Make-up artist een goede keuze voor jou. Heb jij meer affiniteit met nagelstyling? Volg dan de opleiding tot Nagelstyliste en leer hoe je met gel en acryl nagels kunt stylen, verzorgen en bewerken.