Muziek, film en fotografie cursussen

Volg een fotografie cursus of ga creatief aan de slag met het maken van films!

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwikkel je passie voor visuele kunst met onze inspirerende cursussen op het gebied van Fotografie en Film. Of je nu een aspirant-fotograaf of een beginnende filmmaker bent, we hebben diverse boeiende cursussen die aansluiten bij jouw interesses.

Wil jij graag leren hoe je de mooiste foto’s zelf kunt maken en bewerken? Kies dan voor de cursus Digitale fotografie en beeldbewerking. Of wil jij bijvoorbeeld professioneel aan de slag als fotograaf en leren hoe je een eigen bedrijf kunt opstarten? Dan past de opleiding Beroepsfotograaf perfect bij jou. Heb jij meer affiniteit met films en wil jij aan de slag met het maken van filmopnames en leren hoe je deze digitaal kunt bewerken? Dan is de cursus Digitaal filmen en videomontage iets voor jou. Of kies voor de opleiding Filmmaker of Scenarioschrijver als jij een carrière in de filmindustrie ambieert.

Of je nu je creatieve horizon wilt verbreden, professionele vaardigheden wilt ontwikkelen, of gewoon je passie voor fotografie en film wilt verkennen, bij Laudius hebben we de juiste cursus voor jou.


Wil jij graag aan de slag met fotograferen of het maken van films? Maak hieronder je keuze:


Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt op dit gebied, onze cursussen bieden inspirerende mogelijkheden om je passie te verkennen en te ontwikkelen. Met onze cursussen leer je de grondbeginselen van digitale fotografie, filmen, beeldbewerking en nog veel meer. Of je nu gefascineerd bent door het vastleggen van het perfecte beeld, het vertellen van verhalen door middel van film, of het bewerken van foto's om kunstwerken te creëren, wij hebben de cursus die bij jouw interesses past.