Opleidingen Bouw en Techniek

Een opleiding in bouw of techniek biedt enorme kansen. Geef jouw carrière een boost!

In een wereld die draait om technologie is er een groeiende vraag naar technisch geschoolde mensen. Of je nu in de bouw, elektrotechniek, mechanica, of duurzame technologie wilt werken, met een technische opleiding heb je de juiste kennis en vaardigheden in handen. Het volgen van een technische opleiding opent vele deuren, zoals het starten van je eigen bedrijf of werken aan innovatieve technische projecten. Kortom, kies voor een technische opleiding van Laudius en omarm de vele kansen die voor je liggen.

Bij Laudius bieden we boeiende opleidingen aan die je in staat stellen om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze Vakopleiding Elektrotechniek stelt je in staat om de complexe wereld van elektrische systemen te begrijpen en ermee te werken. In de cursus Bouwkunde doe je uitgebreid kennis op over ontwerp, planning en constructie. Voor degenen die zich willen specialiseren in duurzaamheid, bieden we de opleiding Duurzaamheidsadviseur aan, waarin je leert over groene energie en milieutechnologie. Deze opleidingen vormen een prima opstap naar een interessante loopbaan binnen de bouw of techniek.

Droom jij ervan om een eigen bouw- of klusbedrijf te starten? Of als zzp'er in de bouw te beginnen? Met de cursussen Start je eigen bouwbedrijf en Start je eigen klussenbedrijf leer je stap voor stap hoe je een eigen onderneming kunt opzetten. Van het concept idee tot marketing en van verzekeringen tot financiën. Ook leer je hoe je een ondernemersplan kunt opstellen. Met dit plan kun je naar investeerders om financiering voor jouw bedrijf te krijgen.


Kies uit de volgende technische cursussen en opleidingen:


Zoek jij een leuke kluscursus op het gebied van elektronica of autotechniek? In onze cursussen autotechniek voor beginners en elektronica leren we jou hoe je kleine klusjes en reparaties zelf op een voordelige en veilige manier kunt uitvoeren. Je hebt geen technische voorkennis nodig om onze praktische doe het zelf cursussen te volgen. Niet alleen leer je vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt, je zult er ook een hoop plezier aan beleven. Wij leren je werken met verschillende gereedschappen en het opsporen van storingen. Wij leiden jou stap-voor-stap door het lesmateriaal aan de hand van duidelijke voorbeelden. Ook kun je altijd terugvallen op het deskundige advies van jouw professionele vakdocenten.