De pluspunten van een thuisstudie bij Laudius

Een thuisstudie is een bijzonder prettige en effectieve manier om te werken aan je carrière of persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met een thuisstudie een uitstekende basis leggen voor een nieuwe creatieve hobby waar je nog jaren plezier aan zult beleven.

Totaal flexibel studeren: jij bepaalt waar, wanneer en hoe!

  • Je kunt op elk moment starten met je cursus en examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent (een examen afleggen is uiteraard geen verplichting).
  • Je leert waar en wanneer je wil:  thuis, onderweg, in de avonduren, op een vrije dag of in het weekend: alles is mogelijk.
  • Je bent geen reistijd kwijt en houdt ook gewoon tijd over voor hobby’s, sport en familie-uitstapjes.
  • Je hebt bij een thuisstudie niet te maken met concurrentie, zoals dat vroeger op school wel eens het geval kon zijn. Je krijgt alle aandacht van jouw persoonlijke docent.
  • Je hebt jouw leerstof altijd bij de hand en leest alles net zo vaak als je zelf wil. Je bepaalt je eigen tempo.
  • Stap voor stap methode: duidelijke voorbeelden, praktische samenvattingen, heldere schema’s en effectieve toetsmethoden zorgen ervoor dat je razendsnel door de leerstof heen kunt gaan.

Extra kennis en vaardigheden komen niet alleen praktisch van pas, maar worden door werkgevers ook vaak extra gehonoreerd door middel van een hoger salaris, betere secundaire arbeidsvoorwaarden of een promotie. Als je een thuisstudie met goed gevolg afsluit, geef je bovendien aan dat je over doorzettingsvermogen beschikt, iets wat iedere werkgever graag ziet!
 

Bij Laudius slaag je het slimst!