Zorgcoördinator

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Zorgcoördinator

Aan de slag als coördinator in het hart van de zorg

Je wilt je ontwikkelen tot spin in het zorgweb? Je bent toe aan een baan met veel uitdaging waarbij je verschillende taken binnen de zorg kunt combineren? Eentje waarbij je fungeert als aanspreekpunt voor zowel het management als het zorgteam? Dan is deze opleiding tot zorgcoördinator precies wat je zoekt. Na het afronden van deze opleiding zorg jij ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan, het zorgproces op rolletjes loopt en de doelstellingen van de zorgorganisatie gehaald worden.

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
KTNO 2/2
nemas
CEDEO

Daarom Laudius

Over de cursus Zorgcoördinator

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1514)

8.7
8.7

Lees alle onze 1514 ervaringen:

Spaans voor gevorderden
Score: 4/5
04-11-2021Jaco Kok beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog niet gestsrt

Life Coach
Score: 5/5
27-10-2021Esther beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed opgezette cursus

De kracht van positief denken.
Score: 4/5
22-10-2021nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Wandelcoach
Score: 5/5
22-10-2021Remco Chervet beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe leerzaam, mis alleen wat interactie met medestudenten (net alsof de namen oud studenten zijn)

Life Coach
Score: 5/5
21-10-2021Marianne Reijnen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zojuist heb ik de cursus Life Coach mogen afronden. Het is een geweldige reis geweest. Gaandeweg heb ik veel geleerd over verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden. Daarnaast heb ik ook over mezelf geleerd, ben op bepaalde vlakken gegroeid en heb gebieden ontdekt waarop ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen.

WFT Basis
Score: 5/5
19-10-2021Nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Helder, Diepgaande & Uitgebreid! Goed ! Een Echte Aanrader !

basiskennis psychotherapie
Score: 4/5
19-10-2021Marjolein van Eijk beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel interessante cursus. Veel geleerd en alles was duidelijk beschreven in het lesmateriaal. Ik ga mij inschrijven voor het bijbehorende examen.

Voedingsdeskundige
Score: 4/5
16-10-2021Saskia beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, het is een interessante cursus, ook voor in mijn werk als verzorgende IG

Politiek en bestuur voor beginners
Score: 5/5
16-10-2021Hetty van Bree beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik doe de cursus met veel plezier. Geeft een breed zicht op het onderwerp en zet aan tot denken en tot zelfontwikkeling

Creatieve therapie
Score: 5/5
16-10-2021Sonja Dijkstra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een duidelijke en best wel uitgebreide cursus.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 18 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Cursus
1.996 998
Selecteer
Of in termijnen:  18 x  62,90
(keuze in stap 3)
1
Cursus
  • Hulp docent
2.558 1.279
Selecteer
Of in termijnen:  18 x  79,90
(keuze in stap 3)
2
Cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
2.598 1.299
Selecteer
Of in termijnen:  18 x  80,90
(keuze in stap 3)
3
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3