WFT Basis

Tijdelijk 80% jubileum-korting!

WFT Basis

Leer hoe je een financieel advies op maat uitbrengt

Als financieel adviseur ben je verplicht om over een bepaalde basisdeskundigheid te beschikken. Zo kun je aantonen dat je kennis hebt van de verschillende financiële producten en mensen van een goed advies kunt voorzien. De erkende cursus WFT Basisdeskundigheid leidt je op voor dit diploma en biedt je een stevige basis om een mooie carrière op het gebied van financieel advies te starten.

Erkende kwaliteit
CRKBO
NRTO
WFTNivo
nibesvv

Daarom Laudius

Over de cursus WFT Basis

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (19)

8.6
Lees alle 19 ervaringen met de cursus: 8.6

WFT Basis

Score: 4/5
19-01-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursusmateriaal ziet er verzorgd uit en is opgedeeld in duidelijke hoofdstukken.

Er staan hier en daar wel wat (type)fouten in wat mijns inziens niet nodig is.

Het contact met de docent verloopt prettig en erg vlot.

Ben erg tevreden over de cursus en over Laudius.

Score: 4/5
10-01-2015 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en heel helder uitgelegd.

Score: 4/5
29-09-2014 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Overzichtelijk

Score: 4/5
28-07-2014 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:
Score: 4/5
20-05-2014 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

positief

Score: 5/5
08-05-2014 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede cursus duidelijke leerstof en erg vriendelijk en behulpzaam, zowel de cursusleiders als het ondersteunende personeel van Laudius

Score: 4/5
16-12-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

wft basis

Score: 4/5
04-10-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben nog niet zo lang bezig, maar tot nu toe gaat het goed. Het insturen van huiswerk gaat goed. Alleen ik heb een hoofdstuk verkeerd ingestuurd, en dat kan ik niet nogmaals insturen. Dat vind ik jammer, want ik wilde toch de antwoorden hebben.

Score: 4/5
23-09-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ziet er goed uit en snelle reactie op ingezonden huiswerk, maar deze enquete lijkt me erg vroeg. Eerst maar afronden en examen doen.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

De beste cursussen tijdelijk voor een fractie van de normale prijs

Onlangs hebben we onze 250.000e cursist begroet. Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons lesgeld tijdelijk scherp verlaagd. Laudius beschikt over dezelfde kwaliteitskeurmerken en branche-erkenningen als alle andere vergelijkbare opleiders in Nederland.
Maak daarom nú gebruik van deze unieke kans.

Inschrijven

Studieduur: 6 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 80% jubileum-korting!

Digitale cursus
195 39
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  8,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
295 59
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  13,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
345 69
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  15,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 19,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3