VWO Wiskunde B

Tijdelijk 50% herfstkorting!

VWO Wiskunde B

Bereid je voor op het officiële staatsexamen VWO Wiskunde B

Ben je geïnteresseerd in de wiskunde of wil je je bezig gaan houden met wetenschappelijk onderzoek, maar mis je het certificaat Wiskunde B voor je vervolgopleiding of beroep? Dan kun je je kennis aanvullen met de cursus VWO Wiskunde B! De cursus VWO Wiskunde B is gemaakt om precies te voldoen aan de officiële exameneisen voor het staatsexamen.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
DUO logo
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus VWO Wiskunde B

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1514)

8.7
8.7

Lees alle onze 1514 ervaringen:

Stervensbegeleiding
Score: 4/5
24-06-2021Iris beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

In je eigen tijd lezen en leren over een bijzonder deel van het leven. In mijn werk al vaak het geleerde toegepast.

Leefstijlcoach
Score: 5/5
19-06-2021JK beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ben nog maar net begonnen, maar cursusmateriaal lijkt me goed, zorgvuldig samengesteld.

Kunst en Antiek
Score: 5/5
18-06-2021Willem van der Stelt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede en brede informatie.

Professional Organizer
Score: 4/5
15-06-2021Anoniem beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Fijne communicatie met docent. De lesstof leest fijn weg en door het maken van de huiswerk opdrachten leer je de theorie toe te passen in de praktijk en word je aan het denken gezet.

Organisatiepsychologie
Score: 4/5
14-06-2021A beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed. Snel het materiaal ontvangen, de docent kijkt het huiswerk snel na en geeft duidelijke antwoorden op de vragen over de lesstof. Met het open boek examen heb ik nog geen ervaring.

De lesstof is interessant.

Bewindvoerder
Score: 4/5
12-06-2021Jochen Roumen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Net begonnen, tot nu toe goed

PDB en module bkc
Score: 5/5
11-06-2021Lisette beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Supersnelle reactie docent

Zweeds
Score: 5/5
11-06-2021Mariëlle ten Berg beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed. Duidelijke uitleg.

Filmmaker
Score: 4/5
09-06-2021Robin Kant beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het materiaal bevat veel leerzame informatie en ziet er erg goed uit! De opdrachten zijn van uitdagend niveau.

gewichtsconsulent
Score: 4/5
05-06-2021Joyce beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

ben net begonnen dus kan hier nog niet over over oordelen

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 8 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
198 99
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
318 159
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  35,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
358 179
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  40,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3