VWO Wiskunde B

Tijdelijk 50% winterkorting!

VWO Wiskunde B

Bereid je voor op het officiële staatsexamen VWO Wiskunde B

Ben je geïnteresseerd in de wiskunde of wil je je bezig gaan houden met wetenschappelijk onderzoek, maar mis je het certificaat Wiskunde B voor je vervolgopleiding of beroep? Dan kun je je kennis aanvullen met de cursus VWO Wiskunde B! De cursus VWO Wiskunde B is gemaakt om precies te voldoen aan de officiële exameneisen voor het staatsexamen.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
DUO logo
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus VWO Wiskunde B

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1554)

8.7
8.7

Lees alle onze 1554 ervaringen:

Aquarellen
Score: 4/5
10-05-2021R.k.salomons beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel fijne cursus vooral als je de map (in kleur) erbij hebt.

Makelaar
Score: 5/5
07-05-2021Norman Panneflek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Professional Organizer
Score: 4/5
07-05-2021Martine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en compleet

dreamweaver cc
Score: 4/5
07-05-2021E.I.G. van Daalen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

stervensbeleiding
Score: 4/5
07-05-2021Karine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een ontzettend leerzaam en verrijkend om de cursus te volgen. De lessen zijn erg afwisselend en zorgt ervoor dat de cursus uitdagend blijft. Een goede hulp van de docent, als het nodig is. Ik vond het erg leuk om deze leuk om deze cursus te volgen. Echt voor een aanrader!

nagelstyling met gel(astonishing)
Score: 5/5
04-05-2021linders beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

had geen ervaring mee maar door deze cursus gevolgd te hebben ben ik toch dingen van de hand anders gaan behandelen

Praktische psychologie
Score: 5/5
04-05-2021Nettie van Dalen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Bijzonder, goede ervaringen. Vooral de begeleiding vind ik heel prettig. Ton Boeijen, zorgt ervoor dat ik iedere les weer met veel plezier en interesse start. Ik had er geen idee van dat ik ongemerkt, anders in het leven ben gaan staan. Het prettige is dat de oefenstof heel goed te begrijpen en vooral kritisch is. Bij ingewikkelde punten zitten goede voorbeelden. De werkmap is goed verzorgd. Kortom een fijne cursus.

Life Coach (als onderdeel van allround coach)
Score: 5/5
04-05-2021Pien beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een volledige opleiding van goede kwaliteit met uitstekende feedback van vakdocenten

Inkomstenbelating voor particulieren
Score: 5/5
01-05-2021Sonja heijligers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk uitleg, wordt snel nagekeken

Financieel adviseur
Score: 5/5
30-04-2021Nijman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 8 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% winterkorting!

Digitale cursus
198 99
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
318 159
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  35,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
358 179
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  40,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3