Tuinontwerpen

Tijdelijk 50% winterkorting!

Tuinontwerpen

Start als zelfstandig tuinarchitect

Ben jij creatief en lijkt het jou leuk om tuinen te ontwerpen? Kies dan voor de praktijkgerichte cursus Tuinontwerpen van Laudius! Gedurende de thuisstudie wordt er aandacht besteed aan de principes van tuinarchitectuur, het vormgeven van tuinen, soorten tuinen en plantensoorten. Na het afronden van de thuisstudie kun jij een tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden. 

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Tuinontwerpen

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1553)

8.7
8.7

Lees alle onze 1553 ervaringen:

Basiskennis psychotherapie
Score: 5/5
24-12-2021brenda beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer leerzaam, goede begeleiding

Bkl
Score: 3/5
24-12-2021Antoinette Matser beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed muv huiswerk nakijken

Allround Coach
Score: 5/5
23-12-2021S. Van Der Meer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Na het afronden van het eerste onderdeel van de opleiding life-style coach, kijk ik terug op een ontzettend leerzame en leuke periode. Vakkundige begeleiding, motiverende feedback! Daarnaast is de lesstof goed en duidelijk beschreven en gericht op het heden. Erg nuttig en meteen toepasbaar in de praktijk.

Dank aan de docent die mij heeft begeleid de afgelopen maanden!

Met veel plezier ben ik alweer gestart met het volgende onderdeel, stress/burn-out coach.

 

Kinderpsychologie
Score: 4/5
22-12-2021M Jansen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel simpel en gemakkelijk verwoord, hierdoor toegankelijk voor iedereen, ik zou echter graag wat meer diepgang zien, die mis ik hier en daar. Maar als basiscursus zeker aan te raden.

nederlandse voor buitenlands
Score: 4/5
18-12-2021Dospinescu Teodor beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Is going a bit slowly,because of the time,i m to bussy with my job,but i ll go forward with this course,i like it.

Praktijkdiploma Boekhouden
Score: 5/5
18-12-2021Michelle beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Begonnen met kosten calculatie, pittige berekeningen. Staan wel kleine foutjes in. Super fijne docent met goede feedback

Zweeds voor beginners
Score: 5/5
17-12-2021Linda van der Veer - Agrolin beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super leuk. Overzichtelijk ingedeeld, met hulp van een docent.

Opgeruimd wonen
Score: 4/5
17-12-2021D vd Lans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en makkelijk leesbaar

Life Coach
Score: 5/5
17-12-2021Sengul beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is goed opgezet, ik heb niets gemist. Ik vond de cursus zeer interessant en ik zou het iedereen aanbevelen!

Nog geen
Score: 1/5
17-12-2021Bart Lohman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog geen

Uitleg cursusvarianten

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Tijdelijk 50% winterkorting!

Digitale cursus
338 169
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  27,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
458 229
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  36,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
498 249
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  39,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3