Teamcoach

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Teamcoach

Jij zorgt ervoor dat ieder team optimaal presteert!

Er kan zoveel gebeuren als je een groep mensen bij elkaar zet. Samen komen ze misschien wel tot de meest geweldige ideeën, maar het kan ook zijn dat er conflicten ontstaan en de prestaties van de groep achteruit gaan. Dat is niet wat je wil! In deze opleiding leer je hoe je als teamcoach teams optimaal kunt coachen waardoor de prestaties van het team zullen verbeteren. Onze opleiding Teamcoach is volledig afgestemd op het officiële Beroepsprofiel van de ST!R (beroepsregister voor Teamcoaches) en biedt je de juiste kennis, vaardigheden én houding om als professioneel Teamcoach aan de slag te gaan.

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
BATC
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Teamcoach

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1514)

8.7
8.7

Lees alle onze 1514 ervaringen:

Spaans voor gevorderden
Score: 4/5
04-11-2021Jaco Kok beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog niet gestsrt

Life Coach
Score: 5/5
27-10-2021Esther beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed opgezette cursus

De kracht van positief denken.
Score: 4/5
22-10-2021nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Wandelcoach
Score: 5/5
22-10-2021Remco Chervet beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe leerzaam, mis alleen wat interactie met medestudenten (net alsof de namen oud studenten zijn)

Life Coach
Score: 5/5
21-10-2021Marianne Reijnen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zojuist heb ik de cursus Life Coach mogen afronden. Het is een geweldige reis geweest. Gaandeweg heb ik veel geleerd over verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden. Daarnaast heb ik ook over mezelf geleerd, ben op bepaalde vlakken gegroeid en heb gebieden ontdekt waarop ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen.

WFT Basis
Score: 5/5
19-10-2021Nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Helder, Diepgaande & Uitgebreid! Goed ! Een Echte Aanrader !

basiskennis psychotherapie
Score: 4/5
19-10-2021Marjolein van Eijk beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel interessante cursus. Veel geleerd en alles was duidelijk beschreven in het lesmateriaal. Ik ga mij inschrijven voor het bijbehorende examen.

Voedingsdeskundige
Score: 4/5
16-10-2021Saskia beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, het is een interessante cursus, ook voor in mijn werk als verzorgende IG

Politiek en bestuur voor beginners
Score: 5/5
16-10-2021Hetty van Bree beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik doe de cursus met veel plezier. Geeft een breed zicht op het onderwerp en zet aan tot denken en tot zelfontwikkeling

Creatieve therapie
Score: 5/5
16-10-2021Sonja Dijkstra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een duidelijke en best wel uitgebreide cursus.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 6 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Cursus
998 499
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  46,90
(keuze in stap 3)
1
Cursus
  • Hulp docent
1.158 579
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  54,90
(keuze in stap 3)
2
Cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
1.198 599
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  55,90
(keuze in stap 3)
3
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3