Stress en burn-out coach

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Stress en burn-out coach

Actuele kennis over de kernmerken en oorzaken van stress en burn-out

Je leert in deze cursus Stress- en burn-out coach hoe je anderen (eventueel vanuit een eigen praktijk) kunt coachen om op een gezonde manier met stress om te gaan en op een goede en verantwoorde manier van een burn-out te herstellen. Uiteraard biedt de cursus ook voldoende informatie om met eigen spanningsklachten aan de slag te gaan. Cursus die veel verrassende inzichten geeft!

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
KTNO 2/2
BATC
CRKBO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Stress en burn-out coach

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1513)

8.7
8.7

Lees alle onze 1513 ervaringen:

Digitaal rechercheur + Particulier onderzoeker
Score: 5/5
23-07-2021H.Elser beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goed. Uitstekend lesmateriaal.

Zweeds voor gevorderden
Score: 5/5
23-07-2021Jeanne van Grunsven beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Geweldig, prima feedback van de docente, en zó snel reactie van haar, cursus is prima opgebouwd.

weddingplanner
Score: 5/5
21-07-2021Nynke Vonk beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De gehele cursus gaf naar mijn mening alle informatie die een beginnend weddingplanner nodig heeft. De lessen waren

duidelijk en compact.

Medisch secretaresse
Score: 5/5
18-07-2021Shannon Crane beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een leuk en leerzame cursus.

Kinderpsychologie
Score: 4/5
17-07-2021P. van Rijsewijk-de Haas beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus voor de verbreding van je kennis.

computervaardigheden
Score: 5/5
16-07-2021melissa mestdagh beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

een gemakkelijke verstaande cursus

Stervensbegeleiding
Score: 5/5
10-07-2021Stephanie beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk doorwerkbare cursus, goede informatie, prettige begeleiding

Boa
Score: 3/5
09-07-2021Ab Bollen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog geen ervaring nog niet gestart

Kindercoach
Score: 5/5
02-07-2021Annemiek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leerzaam, inzichtelijk, opbouwend.

Stervensbegeleiding
Score: 4/5
24-06-2021Iris beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

In je eigen tijd lezen en leren over een bijzonder deel van het leven. In mijn werk al vaak het geleerde toegepast.

Gratis downloaden!

De beste cursussen tijdelijk voor een fractie van de normale prijs

Onlangs hebben we onze 250.000e cursist begroet. Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons lesgeld tijdelijk scherp verlaagd. Laudius beschikt over dezelfde kwaliteitskeurmerken en branche-erkenningen als alle andere vergelijkbare opleiders in Nederland.
Maak daarom nú gebruik van deze unieke kans.

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Digitale cursus
836 209
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  19,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
956 239
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  22,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
1.036 259
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  24,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3