Stress en burn-out coach

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Stress en burn-out coach

Actuele kennis over de kernmerken en oorzaken van stress en burn-out

Je leert in deze cursus Stress- en burn-out coach hoe je anderen (eventueel vanuit een eigen praktijk) kunt coachen om op een gezonde manier met stress om te gaan en op een goede en verantwoorde manier van een burn-out te herstellen. Uiteraard biedt de cursus ook voldoende informatie om met eigen spanningsklachten aan de slag te gaan. Cursus die veel verrassende inzichten geeft!

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
KTNO 2/2
BATC
CRKBO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Stress en burn-out coach

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1513)

8.7
8.7

Lees alle onze 1513 ervaringen:

Particulier onderzoeker
Score: 4/5
11-09-2021Gideon beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ervaar het als prettig.

Ecologie
Score: 5/5
10-09-2021Eva beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een zeer gedegen cursus, goede en duidelijke informatie en een duidelijk bevlogen docent die met passie zijn studenten begeleidt.

Management
Score: 5/5
10-09-2021Danny van leeuwen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goed

Basis Aardrijkskunde
Score: 5/5
09-09-2021Dick Klaassens beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De lesstof vind ik zeer interessant en is heel uitgebreid om een goede basis voor een vervolgcursus te doen. Ik vind het leuk en uitdagend.

Digitaal Rechercheur
Score: 4/5
01-09-2021Rianne beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben nog maar bij module 3, maar ik vind het tot nu toe erg interessant.

Grafisch vormgever Creative Cloud
Score: 5/5
01-09-2021Olivia Martens beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goed! Duidelijk lesmateriaal, heel leerzaam.

Spaans voor beginners
Score: 4/5
30-08-2021Charlotte Verboven beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Materiaal snel ontvangen en makkelijke zelfstudie

Engels A1&A2
Score: 5/5
29-08-2021Esther Lens beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

De kracht van positief denken
Score: 5/5
27-08-2021Siebrig Jasper-de Wilde beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Kort maar krachtig,smaakt naar meer!

Praktische psychologie
Score: 4/5
27-08-2021Bregten Ellen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe prima cursus

Gratis downloaden!

De beste cursussen tijdelijk voor een fractie van de normale prijs

Onlangs hebben we onze 250.000e cursist begroet. Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons lesgeld tijdelijk scherp verlaagd. Laudius beschikt over dezelfde kwaliteitskeurmerken en branche-erkenningen als alle andere vergelijkbare opleiders in Nederland.
Maak daarom nú gebruik van deze unieke kans.

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Digitale cursus
836 209
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  19,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
956 239
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  22,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
1.036 259
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  24,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3