Stress en burn-out coach

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Stress en burn-out coach

Actuele kennis over de kernmerken en oorzaken van stress en burn-out

Je leert in deze cursus Stress- en burn-out coach hoe je anderen (eventueel vanuit een eigen praktijk) kunt coachen om op een gezonde manier met stress om te gaan en op een goede en verantwoorde manier van een burn-out te herstellen. Uiteraard biedt de cursus ook voldoende informatie om met eigen spanningsklachten aan de slag te gaan. Cursus die veel verrassende inzichten geeft!

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
KTNO 2/2
BATC
CRKBO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Stress en burn-out coach

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1513)

8.7
8.7

Lees alle onze 1513 ervaringen:

FINANCIEEL Assistent BKB + BKC
Score: 4/5
16-10-2021A. v. Houwelingen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Op dit moment ben ik met het deel bkb bezig. Wordt goed uitgelegd, met voorbeelden zodat je het ook beter begrijpt.

Particulier onderzoeker
Score: 4/5
15-10-2021Joey Rouwenhorst beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk omschreven. Digitaal te downloaden.

Filosofie
Score: 4/5
15-10-2021Rene Geilen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

nog niet begonnen

Vastgoed
Score: 5/5
15-10-2021Mel beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke inhoud/cursusmap

Kinder psychologie
Score: 5/5
15-10-2021Anja van Essen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede duidelijke uitleg

Italiaans voor beginners 1
Score: 5/5
15-10-2021De Reu vera beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursus kan goed gevolgd worden zonder voorkennis.

Basiscursus ondernemerschap
Score: 5/5
15-10-2021M.K. Mantel beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leuke en interessante cursus!

Medische secretaresse
Score: 4/5
15-10-2021Rein Boone beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel duidelijke cursus

lifecoach
Score: 5/5
15-10-2021laila ve beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

het was een leerzame cursus! genoeg geleerd :-)

Angst en stress beheersing
Score: 5/5
04-10-2021Denice beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is een hele fijne cursus , ik heb de boeken op papier besteld omdat ik dat fijner vind leren , als je eenmaal bezig bent wil je niet meer stoppen. De leraar reageert snel en geeft goede feedback

Gratis downloaden!

De beste cursussen tijdelijk voor een fractie van de normale prijs

Onlangs hebben we onze 250.000e cursist begroet. Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons lesgeld tijdelijk scherp verlaagd. Laudius beschikt over dezelfde kwaliteitskeurmerken en branche-erkenningen als alle andere vergelijkbare opleiders in Nederland.
Maak daarom nú gebruik van deze unieke kans.

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Digitale cursus
836 209
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  19,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
956 239
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  22,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
1.036 259
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  24,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3