Stress en burn-out coach

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Stress en burn-out coach

Actuele kennis over de kernmerken en oorzaken van stress en burn-out

Je leert in deze cursus Stress- en burn-out coach hoe je anderen (eventueel vanuit een eigen praktijk) kunt coachen om op een gezonde manier met stress om te gaan en op een goede en verantwoorde manier van een burn-out te herstellen. Uiteraard biedt de cursus ook voldoende informatie om met eigen spanningsklachten aan de slag te gaan. Cursus die veel verrassende inzichten geeft!

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
KTNO 2/2
BATC
CRKBO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Stress en burn-out coach

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1513)

8.7
8.7

Lees alle onze 1513 ervaringen:

Life Coach
Score: 5/5
27-10-2021Esther beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed opgezette cursus

De kracht van positief denken.
Score: 4/5
22-10-2021nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Wandelcoach
Score: 5/5
22-10-2021Remco Chervet beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe leerzaam, mis alleen wat interactie met medestudenten (net alsof de namen oud studenten zijn)

Life Coach
Score: 5/5
21-10-2021Marianne Reijnen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zojuist heb ik de cursus Life Coach mogen afronden. Het is een geweldige reis geweest. Gaandeweg heb ik veel geleerd over verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden. Daarnaast heb ik ook over mezelf geleerd, ben op bepaalde vlakken gegroeid en heb gebieden ontdekt waarop ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen.

WFT Basis
Score: 5/5
19-10-2021Nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Helder, Diepgaande & Uitgebreid! Goed ! Een Echte Aanrader !

basiskennis psychotherapie
Score: 4/5
19-10-2021Marjolein van Eijk beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel interessante cursus. Veel geleerd en alles was duidelijk beschreven in het lesmateriaal. Ik ga mij inschrijven voor het bijbehorende examen.

Voedingsdeskundige
Score: 4/5
16-10-2021Saskia beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, het is een interessante cursus, ook voor in mijn werk als verzorgende IG

Politiek en bestuur voor beginners
Score: 5/5
16-10-2021Hetty van Bree beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik doe de cursus met veel plezier. Geeft een breed zicht op het onderwerp en zet aan tot denken en tot zelfontwikkeling

Creatieve therapie
Score: 5/5
16-10-2021Sonja Dijkstra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een duidelijke en best wel uitgebreide cursus.

filmmaker
Score: 4/5
16-10-2021John vanderHeijden beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

pas ontvangen, nog niet aan begonnen

Gratis downloaden!

De beste cursussen tijdelijk voor een fractie van de normale prijs

Onlangs hebben we onze 250.000e cursist begroet. Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons lesgeld tijdelijk scherp verlaagd. Laudius beschikt over dezelfde kwaliteitskeurmerken en branche-erkenningen als alle andere vergelijkbare opleiders in Nederland.
Maak daarom nú gebruik van deze unieke kans.

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Digitale cursus
836 209
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  19,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
956 239
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  22,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
1.036 259
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  24,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3