Stress en burn-out coach

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Stress en burn-out coach

Actuele kennis over de kernmerken en oorzaken van stress en burn-out

Je leert in deze cursus Stress- en burn-out coach hoe je anderen (eventueel vanuit een eigen praktijk) kunt coachen om op een gezonde manier met stress om te gaan en op een goede en verantwoorde manier van een burn-out te herstellen. Uiteraard biedt de cursus ook voldoende informatie om met eigen spanningsklachten aan de slag te gaan. Cursus die veel verrassende inzichten geeft!

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
KTNO 2/2
BATC
CRKBO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Stress en burn-out coach

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1513)

8.7
8.7

Lees alle onze 1513 ervaringen:

Medisch secretaresse
Score: 5/5
31-05-2021Davinia Van Wellen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben nu op de helft van mijn cursus aanbeland, nog 2 modules te gaan. maar ik ben zeer tevreden over de snelle reacties.

Praktische psychologie
Score: 5/5
30-05-2021Nettie van Dalen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De laatste jaren digitaal

Makelaardij
Score: 4/5
29-05-2021Blom beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prettige cursus en fijne service!

Tuinieren
Score: 4/5
28-05-2021Nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ben net begonnen.

Interieur styling
Score: 5/5
28-05-2021Erica beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursus materiaal overzichtelijk ingedeeld, helder en duidelijk geschreven.

Roman schrijven
Score: 4/5
28-05-2021Ineke Schoones beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De opdrachten dwingen tot nadenken en dan schrijven.

Ik heb gekozen om het cursusmateriaal in een ordner te ontvangen en dat is een goede keus geweest.

theologie
Score: 5/5
22-05-2021van os-weller beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

religie

Mijn eerste cursus voor kindercoach heb ik met veel plezier afgerond. Nu ben ik met de tweede cursus creatieve therapie bezig.
Score: 5/5
21-05-2021Y.van Son beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Erg tevreden met mijn docent en het lesmateriaal.

voedingsdeskundige
Score: 5/5
21-05-2021Monica Vervruggen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

fijne en duidelijke cursus

Pedagogiek
Score: 4/5
20-05-2021Ralph beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede informatieve cursus

Gratis downloaden!

De beste cursussen tijdelijk voor een fractie van de normale prijs

Onlangs hebben we onze 250.000e cursist begroet. Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons lesgeld tijdelijk scherp verlaagd. Laudius beschikt over dezelfde kwaliteitskeurmerken en branche-erkenningen als alle andere vergelijkbare opleiders in Nederland.
Maak daarom nú gebruik van deze unieke kans.

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 75% jubileum-korting!

Digitale cursus
836 209
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  19,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
956 239
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  22,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
1.036 259
Selecteer
Of in termijnen:  12 x  24,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3