Poëzie schrijven

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Poëzie schrijven

Leer de dichtkunst beter begrijpen en schrijf je eigen gedichten

Met het schrijven van gedichten kun je jouw creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan. Merk je dat je ondanks jouw creativiteit en ambitie vastloopt tijdens het schrijven? Dan is de praktische cursus Poëzie schrijven perfect voor jou. Je maakt kennis met de wereld van de dichtkunst en leert op een speelse manier hoe je gedichten kunt interpreteren of zelf kunt schrijven.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Poëzie schrijven

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1486)

8.7
8.7

Lees alle onze 1486 ervaringen:

Medische secretaresse
Score: 4/5
15-10-2021Rein Boone beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel duidelijke cursus

lifecoach
Score: 5/5
15-10-2021laila ve beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

het was een leerzame cursus! genoeg geleerd :-)

Angst en stress beheersing
Score: 5/5
04-10-2021Denice beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is een hele fijne cursus , ik heb de boeken op papier besteld omdat ik dat fijner vind leren , als je eenmaal bezig bent wil je niet meer stoppen. De leraar reageert snel en geeft goede feedback

Management in de gezondheidszorg
Score: 4/5
01-10-2021Tineke H. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een zeer uitgebreide, complete cursus. Ik dacht er snel doorheen te kunnen gaan, maar het vroeg echt wel wat. Niet perse moeilijk, maar uitgebreide informatie. De huiswerkopdrachten waren gericht op het toetsen of je de theorie aan de praktijk kunt koppelen. Er werden veel persoonlijke voorbeelden gevraagd.

Waar ik ook zeer tevreden over ben, is de feedback van de docente. Sowieso een snelle beoordeling, maar inhoudelijk ook uitgebreid en persoonlijk. Ik keek er gewoon steeds naar uit om weer een beoordeling te ontvangen.

Al met al een inhoudelijk sterke en uitgebreide cursus die me de nodige handvaten heeft gegeven.

Evenementen organisator
Score: 3/5
01-10-2021Alice beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Praktische tips, maar wel verouderd. Veel zaken die besproken worden (instanties, vergunningen/regelgeving, ‘moderne’ technieken) zijn niet meer relevant op vandaag.

recht basiskennis
Score: 4/5
25-09-2021jeannine egelie beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

nog geen. Heb wat lessen gedownload maar door ziekte verder nog niets kunnen doen

vwo Duits
Score: 5/5
24-09-2021Mia Verhagen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Positief, ben in map 2, startniveau ah zoeken

Stervensbegeleiding
Score: 5/5
24-09-2021Jet mulder beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Massage
Score: 5/5
24-09-2021Debbie Holland beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke cursus

Life Coach
Score: 4/5
15-09-2021T. Janssen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima cursus met fijne docent.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
538 269
Selecteer
Of in termijnen:  9 x  33,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
658 329
Selecteer
Of in termijnen:  9 x  40,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
698 349
Selecteer
Of in termijnen:  9 x  43,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3