Nagelstyling met gel

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Nagelstyling met gel

Leer als nagelstyliste professionele gelnagels zetten

Wil jij jezelf of klanten voorzien van mooie, verzorgde gelnagels? Dan is cursus Nagelstyling met gel, inclusief professioneel materialenpakket t.w.v. € 200, perfect voor jou! Mooie, verzorgde nagels zijn de perfecte finishing touch. Zeker als ze passen bij de persoonlijke stijl van de eigenaar. De cursus nagelstyling met gel leert je alles wat je moet weten over het stylen en verzorgen van gelnagels.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Nagelstyling met gel

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Materialen

Onze reviews (1513)

8.7
8.7

Lees alle onze 1513 ervaringen:

Life Coach
Score: 5/5
27-10-2021Esther beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed opgezette cursus

De kracht van positief denken.
Score: 4/5
22-10-2021nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima

Wandelcoach
Score: 5/5
22-10-2021Remco Chervet beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe leerzaam, mis alleen wat interactie met medestudenten (net alsof de namen oud studenten zijn)

Life Coach
Score: 5/5
21-10-2021Marianne Reijnen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zojuist heb ik de cursus Life Coach mogen afronden. Het is een geweldige reis geweest. Gaandeweg heb ik veel geleerd over verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden. Daarnaast heb ik ook over mezelf geleerd, ben op bepaalde vlakken gegroeid en heb gebieden ontdekt waarop ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen.

WFT Basis
Score: 5/5
19-10-2021Nvt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Helder, Diepgaande & Uitgebreid! Goed ! Een Echte Aanrader !

basiskennis psychotherapie
Score: 4/5
19-10-2021Marjolein van Eijk beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel interessante cursus. Veel geleerd en alles was duidelijk beschreven in het lesmateriaal. Ik ga mij inschrijven voor het bijbehorende examen.

Voedingsdeskundige
Score: 4/5
16-10-2021Saskia beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima, het is een interessante cursus, ook voor in mijn werk als verzorgende IG

Politiek en bestuur voor beginners
Score: 5/5
16-10-2021Hetty van Bree beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik doe de cursus met veel plezier. Geeft een breed zicht op het onderwerp en zet aan tot denken en tot zelfontwikkeling

Creatieve therapie
Score: 5/5
16-10-2021Sonja Dijkstra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een duidelijke en best wel uitgebreide cursus.

filmmaker
Score: 4/5
16-10-2021John vanderHeijden beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

pas ontvangen, nog niet aan begonnen

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 4 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
  • Materialen t.w.v. € 200,-
578 289
Selecteer
Of in termijnen:  8 x  40,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Materialen t.w.v. € 200,-
638 319
Selecteer
Of in termijnen:  8 x  44,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Materialen t.w.v. € 200,-
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
678 339
Selecteer
Of in termijnen:  8 x  47,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 39,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3