Nagelstyling met acryl

Tijdelijk 50% winterkorting!

Nagelstyling met acryl

Mooie en sterke nagels na de cursus Nagelstyling met acryl

Wil jij jezelf of klanten voorzien van mooie, verzorgde acrylnagels? Dan is onze cursus Nagelstyling met acryl, inclusief professioneel materialenpakket t.w.v. € 200, perfect voor jou! Acrylnagels zijn sterker dan gelnagels en blijven daardoor langer goed zitten. Vooral voor mensen waarvan de nagels snel afbreken is dit een uitkomst. Je leert acrylnagels aanbrengen, verfraaien, en onderhouden.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Nagelstyling met acryl

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Materialen

Onze reviews (1554)

8.7
8.7

Lees alle onze 1554 ervaringen:

Aquarellen
Score: 4/5
10-05-2021R.k.salomons beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel fijne cursus vooral als je de map (in kleur) erbij hebt.

Makelaar
Score: 5/5
07-05-2021Norman Panneflek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Professional Organizer
Score: 4/5
07-05-2021Martine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en compleet

dreamweaver cc
Score: 4/5
07-05-2021E.I.G. van Daalen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

stervensbeleiding
Score: 4/5
07-05-2021Karine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het was een ontzettend leerzaam en verrijkend om de cursus te volgen. De lessen zijn erg afwisselend en zorgt ervoor dat de cursus uitdagend blijft. Een goede hulp van de docent, als het nodig is. Ik vond het erg leuk om deze leuk om deze cursus te volgen. Echt voor een aanrader!

nagelstyling met gel(astonishing)
Score: 5/5
04-05-2021linders beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

had geen ervaring mee maar door deze cursus gevolgd te hebben ben ik toch dingen van de hand anders gaan behandelen

Praktische psychologie
Score: 5/5
04-05-2021Nettie van Dalen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Bijzonder, goede ervaringen. Vooral de begeleiding vind ik heel prettig. Ton Boeijen, zorgt ervoor dat ik iedere les weer met veel plezier en interesse start. Ik had er geen idee van dat ik ongemerkt, anders in het leven ben gaan staan. Het prettige is dat de oefenstof heel goed te begrijpen en vooral kritisch is. Bij ingewikkelde punten zitten goede voorbeelden. De werkmap is goed verzorgd. Kortom een fijne cursus.

Life Coach (als onderdeel van allround coach)
Score: 5/5
04-05-2021Pien beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een volledige opleiding van goede kwaliteit met uitstekende feedback van vakdocenten

Inkomstenbelating voor particulieren
Score: 5/5
01-05-2021Sonja heijligers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk uitleg, wordt snel nagekeken

Financieel adviseur
Score: 5/5
30-04-2021Nijman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed

Uitleg cursusvarianten

Inschrijven

Studieduur: 4 maanden

Daarom Laudius

Tijdelijk 50% winterkorting!

Digitale cursus
  • Materialen t.w.v. € 200,-
578 289
Selecteer
Of in termijnen:  8 x  40,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Materialen t.w.v. € 200,-
638 319
Selecteer
Of in termijnen:  8 x  44,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Materialen t.w.v. € 200,-
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
678 339
Selecteer
Of in termijnen:  8 x  47,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 39,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3