Mode ondernemer

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Mode ondernemer

Start als zelfstandig Mode Ondernemer

Heb jij een passie voor mode? Wil je van deze passie jouw beroep maken? Dan is de erkende cursus Mode Ondernemer perfect voor jou! Gedurende de thuisstudie maak je kennis met de mode industrie. Je leert stap voor stap jouw mode onderneming opzetten. Of je nu een eigen modezaak wilt beginnen, als ontwerper aan de slag wilt, of een modeblad wilt opzetten!

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Mode ondernemer

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1486)

8.7
8.7

Lees alle onze 1486 ervaringen:

Boa
Score: 3/5
09-07-2021Ab Bollen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Nog geen ervaring nog niet gestart

Kindercoach
Score: 5/5
02-07-2021Annemiek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leerzaam, inzichtelijk, opbouwend.

Stervensbegeleiding
Score: 4/5
24-06-2021Iris beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

In je eigen tijd lezen en leren over een bijzonder deel van het leven. In mijn werk al vaak het geleerde toegepast.

Leefstijlcoach
Score: 5/5
19-06-2021JK beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ben nog maar net begonnen, maar cursusmateriaal lijkt me goed, zorgvuldig samengesteld.

Kunst en Antiek
Score: 5/5
18-06-2021Willem van der Stelt beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede en brede informatie.

Professional Organizer
Score: 4/5
15-06-2021Anoniem beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Fijne communicatie met docent. De lesstof leest fijn weg en door het maken van de huiswerk opdrachten leer je de theorie toe te passen in de praktijk en word je aan het denken gezet.

Organisatiepsychologie
Score: 4/5
14-06-2021A beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed. Snel het materiaal ontvangen, de docent kijkt het huiswerk snel na en geeft duidelijke antwoorden op de vragen over de lesstof. Met het open boek examen heb ik nog geen ervaring.

De lesstof is interessant.

Bewindvoerder
Score: 4/5
12-06-2021Jochen Roumen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Net begonnen, tot nu toe goed

PDB en module bkc
Score: 5/5
11-06-2021Lisette beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Supersnelle reactie docent

Zweeds
Score: 5/5
11-06-2021Mariëlle ten Berg beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed. Duidelijke uitleg.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
758 379
Selecteer
Of in termijnen:  11 x  38,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
858 429
Selecteer
Of in termijnen:  11 x  43,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
898 449
Selecteer
Of in termijnen:  11 x  45,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3