Marketing Manager

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Marketing Manager

Zet je creativiteit in op een dynamisch, internationaal speelveld!

Met het veelgevraagde diploma Marketing Manager beschik je zeker over de juiste kennis voor een succesvolle carrière op marketinggebied! De cursus biedt je alle kennis die je nodig hebt om carrière te maken op marketinggebied. En dat is meer dan alleen een slim verkooppraatje kunnen bedenken! Je krijgt een gedegen kennis van alles wat met marketing te maken heeft.

Erkende kwaliteit
CRKBO
Forum Distance Learning
NRTO
CEDEO
lloyds

Daarom Laudius

Over de cursus Marketing Manager

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (1513)

8.7
8.7

Lees alle onze 1513 ervaringen:

Allroundcoach/ Lifecoach
Score: 5/5
29-11-2021Van Overbeek SUpport beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super leuk en leerzaam

Mental Coach
Score: 5/5
26-11-2021M ten Dam beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leerzaam en praktijk gericht

Proffessional organizer
Score: 5/5
26-11-2021Jose stap beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed, duidelijk uitgelegd.

Zweeds A1
Score: 5/5
26-11-2021Verjans Ton beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke omschrijving, afwisselende lesstof, lesstof die je meteen kunt gebruiken.

Ouderencoach
Score: 4/5
26-11-2021Annemarie v.Loon beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot op heden prima. Goed te volgen wat theorie betreft. Sluit module 3 al bijna af en dat binnen één maand.

Masage
Score: 4/5
19-11-2021Henk backx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Mooi materiaal duidelijk te volgen wel veel theorie met Latijnse namen die niet makkelijk te leren zijn

 

Kunst en Antiek
Score: 5/5
18-11-2021Wilfred beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Indrukwekkende en leerzame ervaring!

Professioneel webdesigner
Score: 4/5
15-11-2021Sandra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer uitgebreide en leerzame cursus.

Ik ben gestart met geen enkele kennis van Dreamweaver, nu ik deze cursus heb afgerond kan ik een volledige website bouwen. Echt een aanrader! De leerkracht is streng maar rechtvaardig. Persoonlijk vind het beter om een strenge leerkracht te hebben daar leer je tenminste iets van bij.

Organisatie psychologie
Score: 4/5
14-11-2021Vera beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goed, ik ben net begonnen, dus het plannen is nu lastig en daar moet ik aan wennen. De stof is erg interessant.

BKB
Score: 4/5
14-11-2021Sebastian van der Lek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima!

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 12 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Tijdelijk 50% herfstkorting!

Digitale cursus
338 169
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  27,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
458 229
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  36,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
498 249
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  39,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3