Life coach

Tijdelijk 80% jubileum-korting!

Life coach

Help mensen bij het ontdekken van hun diepste verlangens!

Als Life Coach leer je mensen om te gaan met tegenslagen en alle uitdagingen aan te gaan. Omdat het leven steeds hectischer wordt, hebben veel mensen behoefte aan een professioneel steuntje in de rug. Maak gebruik van deze ontwikkeling en word Life Coach! Met de kennis uit deze cursus ben je straks helemaal klaar om mensen op weg te helpen om het uiterste uit hun leven te halen!

Erkende kwaliteit
KTNO 1/2
KTNO 2/2
CEDEO
BATC

Daarom Laudius

Over de cursus Life coach

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (43)

8.6
Lees alle 43 ervaringen met de cursus: 8.6

Life coach

Score: 4/5
13-05-2014 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk omschreven, praktijkvoorbeelden en opdrachten aan gekoppeld.

Score: 4/5
17-03-2014 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is een uitgebreide cursus die vrij diep ingaat op de verschillende onderdelen.

Score: 4/5
13-12-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Prima lesmateriaal. Duidelijk en overzichtelijk.

Contact met Laudius goed. Werd adequaat gereageerd op vragen.

Geen spijt van.

 

Score: 4/5
27-11-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

life coach

Score: 5/5
27-11-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heldere inhoudelijk goede teksten die voor alle niveau’s goed te doen zijn. Cursus is van deze tijd en bevat inhoudelijk veel informatie. Vragen en oefenopdrachten zijn ook duidelijk. Corrector heeft duidelijk ervaring.

 

Score: 4/5
18-11-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

lifecoach

09-10-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursus life coach biedt heel veel nuttige informatie, goed gebracht in overzichtelijke blokken. Ik leer ook veel over mezelf. Ik ben blij dat ik hieraan ben begonnen. Zit nu op de helft van de lesstof en ben nieuwsgierig naar de rest.

 

06-10-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer positief!

Score: 4/5
04-10-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

TOT NU TOE ,BEN IK ER HEEL ERG ENTHOUSIAST OVER ,HET IS ERG LEERZAAM,GOED TE VOLGEN,

DUIDELIJK EN LEUK

Score: 5/5
01-10-2013 beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is mij zeer goed bevallen. Het materiaal is duidelijk en overzichtelijk. De stof wordt compleet aangeboden. De geschreven taal is helder en goede woordkeuze en zinsopbouw, geen onnodige moeilijke zaken. Feedback met docent verliep goed. Soms feedback met het callcenter verliep ook prima. Fijne samenwerking! Jammer dat niet overal een diploma gehaald kan worden. Vriendelijke groet.

Uitleg cursusvarianten

De beste cursussen tijdelijk voor een fractie van de normale prijs

Onlangs hebben we onze 250.000e cursist begroet. Om deze mijlpaal te vieren hebben we ons lesgeld tijdelijk scherp verlaagd. Laudius beschikt over dezelfde kwaliteitskeurmerken en branche-erkenningen als alle andere vergelijkbare opleiders in Nederland.
Maak daarom nú gebruik van deze unieke kans.

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius


Tijdelijk 80% jubileum-korting!

Digitale cursus
595 119
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  13,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
695 139
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  15,90
(keuze in stap 3)
2
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
745 149
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  16,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3